Húsgolyó készítő
Ár: 2.093 Ft
Húsgolyó készítőHasználatával tökéletesen egyforma húsgolyókat készíthetsz.Négyszer gyorsabban tudod elkészíteni a húsgombócokat.Könnyedén készíthetsz töltött golyókat is.Legyél kreatív, süss gombóc formájú sütiket!
Most 4x gyorsabban készíthetsz húsgombócokat! A húsgolyó készítő segítségével garantáltan azonos méretűek lesznek fasírtjaid! Az egész család imádni fogja!
Hasznos tudnivalók:
Helyezd a darálthúst a középső tároló kanálra, fordítsd és nyomd rá a fehér kanalat, töltsd meg a mélyített húst a kívánt töltelékkel, majd töltsd meg a másik piros kanalat darálthússal és fordítsd rá a megtöltött húsgombócra! És kész is!
Egyszerre 4 húsgombóc készíthető a kütyüvel. Természetesen nem csak húst, hanem bármi mást is formázhatsz vele (sütemények, bonbonok, stb.)A Húsgolyó készítő, húsgombóc készítő tulajdonságai:
Anyag: műanyag
Szín: piros
Könnyedén kezelhető és tisztítható
Akár sütit vagy bonbont is formázhatsz vele
Mit rejt a termék doboza?
1 db Húsgolyó készítő, húsgombóc készítő
Most 4x gyorsabban készíthetsz húsgombócokat! A húsgolyó készítő segítségével garantáltan azonos méretűek lesznek fasírtjaid! Az egész család imádni fogja!
Hasznos tudnivalók:
Helyezd a darálthúst a középső tároló kanálra, fordítsd és nyomd rá a fehér kanalat, töltsd meg a mélyített húst a kívánt töltelékkel, majd töltsd meg a másik piros kanalat darálthússal és fordítsd rá a megtöltött húsgombócra! És kész is!
Egyszerre 4 húsgombóc készíthető a kütyüvel. Természetesen nem csak húst, hanem bármi mást is formázhatsz vele (sütemények, bonbonok, stb.)A Húsgolyó készítő, húsgombóc készítő tulajdonságai:
Anyag: műanyag
Szín: piros
Könnyedén kezelhető és tisztítható
Akár sütit vagy bonbont is formázhatsz vele
Mit rejt a termék doboza?
1 db Húsgolyó készítő, húsgombóc készítő
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Tulajdonságok
Termék: | Egyéb |
Feladás dátuma: | 2024.06.24 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Húsgolyó készítő" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: