Betöltés...

Torta díszítő 19 részes készlet, műanyag - MS-803

Ár: 4.090 Ft

Torta díszítő 19 részes készlet, műanyag - MS-803
Készüljön minden családi, baráti összejövetelre úgy, mint a profi cukrászok!
Ha szeret tortát sütni, új süteményeket kipróbálni vagy akár kidekorálni az elkészült ételeket, akkor ez a szett remek választás Önnek.
A vendégei minden esetben ámulni fognak a szebbnél szebb, és finomabbnál finomabb süteményeken. A szett 8 különböző dekoráló fejet tartalmaz, így biztosan minden alkalomra megfogja találni a kedvére valót. Használhatja sütemények és péksütemények díszítésére vagy töltésére. 5 flakon található benne kupakokkal: 2 darab nagyobb, és 3 darab kisebb, ezek rugalmas műanyag anyagból készültek, amiket össze is nyomhat. Ezeken felül megtalálható még a csomagban egy spatula is.
A használata rendkívül egyszerű, csak töltse fel a választott üveget az adott krémmel és már készítheti is a sütemények töltelékét és a dekorációt.
A sütemények díszítése rendkívül egyszerű lesz ennek a készletnek a segítségével. Nem kell azon aggódnia, hogy elfolyik a krém, vagy a kivágott zacskó vagy a habzsák elszakad használat közben. A habkinyomó használata nagyon egyszerű, válassza ki a habkinyomó fejet és töltse meg a tégelyt a kívánt krémmel, majd dekorálja elképzelései szerint a tortákat, süteményeket.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Torta díszítő 19 részes készlet, műanyag - MS-803" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: