Betöltés...

Tészta gyúró, dagasztó szilikon zsák

Ár: 2.230 Ft

Tészta gyúró, dagasztó szilikon zsákTe is utálod a tésztakészítéssel járó felfordulást? Mindannyian ismerjük azt a bosszantó érzést, amikor készítenénk egy finom süteményt a családnak, de utána rögtön az eszünkbe jut, hogy ez mekkora kupival jár a konyhába! A liszttől csúszni fog minden, amit oly nehéz feltakarítani, valamint a kezünk is napestig ragadni fog a galacsinoktól!
Képzeld el, hogy ezeknek a gyötrelmeknek könnyedén véget vethetsz! A kényelmes és gondtalan tésztakészítéshez, csak egyetlen egy kütyü szükséges!
A Tészta gyúró, dagasztó szilikon zsákot pont ezen probléma megszüntetésére készítettél el! Gondold el, mennyivel könnyebb lenne így, ha nem ragadna az egész konyha, valamint még telefonálni is tudnál a dagasztás közben! Nem ragadna a kezed a nyers masszától!
A használata roppant egyszerű. Töltsd bele a hozzávaló alapanyagokat a zsákba, majd költsd be. Ezt követően csak össze kell gyúrnod, mint bármely máskor, egy ÓRIÁSI különbséggel! A kütyüvel a kezed patyolat tiszta marad, ahogy a konyhád is!
A sütés után, még nem kell egy órát a takarítással töltened, hanem rögtön megízlelheted a frissen és gondtalanul elkészített süteményt!
A tészta gyúró, dagasztó szilikon zsák tulajdonságai:
- Anyaga: szilikon gumi- Nyílás mérete: 16cm- Kapacitás: 1001-1500ml (Maximum 1kg liszt)- Használati idő: 10 év

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tészta gyúró, dagasztó szilikon zsák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: