Betöltés...

Livington Frost Away többfunkciós vágódeszka, 2 szett

Ár: 12.990 Ft

Livington Frost Away többfunkciós vágódeszka, 2 szett

4 az 1-ben konyhacsoda


akár 3x gyorsabb kiolvasztás minőség- és ízveszteség nélkül
kiolvasztódeszka, vágódeszka, késélező és reszelő egyben
egyszerűen fordítsa meg, és a kiolvasztódeszkából egy mindenre használható vágódeszka lesz.
beépített késélező a kések egyszerű élezéséhez
praktikus reszelőfelület fokhagymához, gyömbérhez, chilihez és társaihoz
a víz nem tud kifolyni a vízelvezető csatornának köszönhetően
csúszásmentes gumiszegély a biztonságos tapadásért a munkalapon 
könnyen tisztítható - mosogatógépben mosható

Részletes termékleírás

A Livington zseniális 4 az 1-ben olvasztó vágódeszkája, a Frost Away speciálisan kifejlesztett olvasztófelületével akár háromszor gyorsabban olvasztja ki az ételeket, és azok megőrzik teljes ízüket!
Ezzel a jövőben sok időt takaríthat meg az ételek kiolvasztásakor! A hővezető speciális felület gyorsan kivonja a hideget az ételből, és akár háromszor gyorsabban kiolvasztja azt!
A Frost Away az idő töredéke alatt bármilyen húst kiolvaszt. Legyen szó nagy marhaszeletről, sertésszeletről, csirkefiléről vagy halról. De a fagyasztott levesek és szószok is gyerekjáték! Még a fagyasztóból származó csomagolt ételek sem jelentenek többé problémát!
Olvassza ki a garnélarákot egy gyors kevert sütéshez vagy a hamburgert egy spontán grill estéhez! Ennél praktikusabb és egyszerűbb már nem is lehetne. Gyorsan megpuhíthatja a vajat sütéshez, gyorsan felolvaszthatja a fagyasztott süteményeket, vagy akár gyorsan szobahőmérsékletűre hozhatja a fagyasztott desszertet.
Fordítsa meg, és máris egy praktikus vágódeszka lesz belőle, a csúszásmentes gumiszegély pedig mindig biztonságosan a helyén tartja!
Élezze meg késeiet közvetlenül a beépített késélezőben!A beépített reszelő pedig tökéletes a fokhagyma, gyömbér, chili és társai aprításához! Fűszerezze a kiolvasztott húst közvetlenül frissen reszelt fokhagymával és fűszernövényekkel.
Ha végzett, egyszerűen tegye a Livington Frost Awayt a mosogatógépbe a gyors és higiénikus tisztítás érdekében.
Felejtse el a hosszú várakozást a fagyasztott ételek kiolvasztására!
Technikai információk:
Mosogatógépben moshatóFIGYELEM! A kiolvasztó felületen nem szabad vágniSúly: 0,72kgTeljes méret: 36,5x25,5 cmKiolvasztó felület mérete: 29x22,5cmReszelő felület mérete: 4,5x5cmAnyaga: ABS+Alumínium
A csomag tartalma:

2x Livington Frost Away


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Livington Frost Away többfunkciós vágódeszka, 2 szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: