Betöltés...

Vertenz asztali turmixgép 350W

Ár: 22.000 Ft

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉGEK:
Turmixgép - sokoldalú konyhai eszköz
Tökéletes turmixokhoz, koktélokhoz, habokhoz és gyerekeknek készült levesekhez
Lenyűgöző 800 W teljesítmény
Praktikus, strapabíró 1000 ml-es kancsó
Két palack (palack) kifolyóval és fogantyúval: 400 ml és 600 ml
Lehetőség van közvetlenül vizes palackokba keverni
Védelem a helytelen telepítés ellen
Titán bevonatú pengék
Megbízható, csendes vezetés
Tökéletes ajándékötlet aktív embereknek és fiatal szülőknek
TURBO gomb a legnehezebb feladatokhoz
Az üvegek és a kancsó mosogatógépben moshatóak
A készlet tartalma: turmixgép, kancsó, két üveg, kávédaráló és hűtő - hűtőbetét vizes palackokhoz
Csúszásgátló lábak
Biszfenolmentes műanyag elemek (BPA-mentes)



TITAN 30 CSÉSZÉS KEVERŐ
Takarítson meg időt, és éljen úgy, ahogy tetszik
Az étkezési szokások megváltoztatásához nincs szükség hatalmas konyhai robotgépekre. Nem kell élelmiszert vásárolnia, hogy időt takarítson meg. A Titan 30 egy praktikus és praktikus eszköz, amellyel úgy élhet, ahogy tetszik. Készítsen egészséges turmixokat és koktélokat egy szempillantás alatt, egy palackban, amelyet magával vihet. De ez nem minden! A Titan 30 segít habok, befőttek, levesek, valamint desszertek, gyümölcslevek és még sok más elkészítésében. Csak a képzeleted szab határt!



TARTÓS KÉSEK
A Titan 30 csésze turmixgép rendkívül praktikus és hatékony pengékkel van felszerelve. A speciális titán bevonatnak köszönhetően megnövekedett tartósság és nagy pontosság jellemzi az összetevőket. A turmixgép könnyedén megbirkózik a mindennapi főzés minden kihívásával.



MEGFELELŐ TELJESÍTMÉNY, KÖNNYŰ VEZÉRLÉS
A készülék maximális teljesítménye akár 800 W. A meghajtó könnyedén keverheti a gyümölcsöt és zöldséget kedvenc gyümölcsleveibe, koktéljaiba vagy leveseibe. Az egyszerű és intuitív kezelőpanel lehetővé teszi a készülék kényelmes kezelését még a konyhai káosz epicentrumában is. Csak egy gomb elegendő a készülék kényelmes be- és kikapcsolásához, valamint az aktuális teljesítmény szabályozásához.


KÉNYELMES PALACKOK
A turmix készlet két palackot tartalmaz - 400 és 600 ml-es palackokat. A speciális technológia lehetővé teszi, hogy az összetevőket közvetlenül üvegekben keverje össze, majd kényelmesen vegye ki a turmixgépből, és vigye magával például edzésre vagy sétára. A Titan 30 zárral is rendelkezik a helytelen összecsukás ellen, amely megvédi a tartalom véletlen kiömlését. A palackok kényelmesen mosogatógépben moshatók, emellett beépített szájrészük és fogantyújuk is van, ami megkönnyíti a használatukat, például a szabadban vagy edzés közben.



KÁVÉDARÁLÓ
Ha a Titan 30-at választja, egy többfunkciós eszközt kap. A mellékelt kávédarálóval kényelmesen turmixolhatja kedvenc babféleségét, és élvezheti a friss főzetet. Anélkül, hogy további berendezésekbe kellene fektetni, és sok eszközt el kellene helyezni a konyhapultra.


BIZTONSÁGOS ANYAGOK - BPA MENTES
A turmixgép és minden tartozéka teljesen biszfenolmentes (BPA-mentes). A készülék élelmiszerrel való érintkezés szempontjából biztonságos, és nem tartalmaz káros műanyagokat. A Titan bevált, megfelelően tesztelt anyagokból készül.



HŰTŐBETÉT A PALAKHOZ
Egyszerűen töltse meg a betétet vízzel és fagyassza le, majd helyezze üvegbe, és élvezze sokáig egy hideg italt vagy koktélt. A telepítés rendkívül egyszerű, és a megoldás lehetővé teszi, hogy elfelejtse a kényelmetlen jégkockákat. Nincs rosszabb számodra egy vékony turmixnál? A Titan 30 örökre elfelejti ezt a problémát.


SOKOLDALÚ KIEGÉSZÍTŐK MELLETTE
A Titan 30 turmixgép megvásárlásakor praktikus kiegészítők egész készletét kapja meg. A turmixgépen kívül a készlet tartalma: 1000 ml-es kancsó, 400 ml-es fogantyús és kifolyós flakon, 600 ml-es fogantyús és kifolyós palack, kávédaráló és hűtőbetét a palackokhoz.



LEÍRÁS
Modell: Titan 30
Sebesség fokozatok száma: 3
A készülék névleges teljesítménye: 350 W
TURBO üzemmódja van
Biszfenol mentes műanyag elemek: BPA MENTES
Tanúsítványok: CE, RoHs, LFGB
Csomag tartalma: turmixgép, 1000 ml-es kancsó, 400 ml-es flakon, 600 ml-es flakon, daráló, hűtőbetét


A legjobb turmixgép – válassza ki a megfelelőt
A turmixgép minden konyhában pótolhatatlan eszköz, amellyel ízletes turmixokat, koktélokat, leveseket, szószokat és sok más ételt készíthet. Megbízható, nagy sebességű turmixgépünk nem csak egy konyhai készülék – ez egy igazi varázslatos segítő, amely minden kulináris élményt egyszerűbbé és élvezetesebbé tesz, mint valaha.
Hogyan válasszuk ki a legjobb turmixgépet? Válassza a megbízható Vertenz turmixgépet
Kínálatunkban megtalálható egy megbízható, nagy sebességű turmixgép, amely számos előnnyel jár minden szakácsnak vagy háziasszonynak. Motorja erejének köszönhetően gyerekjáték lesz minden olyan feladat, ami a keveréssel, darálással, darálással vagy például jégzúzással kapcsolatos. Függetlenül attól, hogy egészséges turmixot készítünk, vagy össze kell keverni a hozzávalókat egy finom koktélhoz, turmixgépünk minden elvárásnak megfelel.
A csésze kapacitását a hatékony felhasználásra tervezték, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több kedvenc italát készítse el. Időt és energiát is megtakarít. A további palackok pedig lehetővé teszik, hogy elkészített turmixokat vagy gyümölcsleveket vigyen magával. Mostantól a nap bármely szakában és bárhol élvezheti a finom és egészséges italokat! Ezenkívül a jégdaráló funkció lehetővé teszi, hogy frissítő és ízletes italokat készítsen a forró nyári napokon.
Tejszínes levesek vagy sima püré elkészítése botmixerünkkel szintén gyerekjáték. Az erős motornak köszönhetően minden összetevő alaposan sima és krémes állagúra keveredik. Nem kell aggódnia a csomóktól vagy az alulfőtt zöldségektől. Turmixgépünk gond nélkül megbirkózik vele!

Nem kell profi szakácsnak lenned ahhoz, hogy használd a Vertenz turmixgép fejlett funkcióit. Kemény hozzávalókat darabol, vagy diót darál? Ez egy szelet a turmixgépünknek, minden erőfeszítés nélkül tökéletes eredményt ad.
A legjobb minőségű anyagokból készült Vertenz kehely turmixgép nem csak esztétikai megoldás, hanem minden étel és ital közül a legmagasabb minőségű és finom ízvilág.
Ha szeretné konyháját egy megbízható és működőképes készülékkel gazdagítani, akkor a mi nagy sebességű turmixgépünk csak neked való! Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a főzési élvezet új szintjét.
Ne várj. Szánjon több időt önmagára és szeretteire, élvezze az ízletes és egészséges ételeket, amelyeket turmixgépünk segítségével készíthet el. Kattintson most, és tegye a kosarába. A konyhád a legjobbat érdemli!
Vertenz Cup turmixgép – A legjobb turmixgép speciális célokra
Turmixgépünk nem csak turmixok készítésére alkalmas, hanem gyermekek és felnőttek számára készült ételek elkészítésére is. A nagy motorteljesítmény lehetővé teszi a zöldségek és gyümölcsök gyors, hatékony és problémamentes turmixolását. Ennek köszönhetően hosszabb ideig megőrizheti kedvenc alapanyagainak frissességét és aromáját.
A serleg egyedi megmunkálása eleganciát és stílust kölcsönöz neki, így bármely konyha gyönyörű dísze lesz. Sőt, a kiváló minőségű üveg használatának köszönhetően megőrzi az elkészített italok és ételek legmagasabb ízét és aromáit.
Ne pazarolja az idejét a hozzávalók kézzel történő aprítására és darálására! Bográcsos turmixgépünk lehetővé teszi, hogy mindezen feladatokat egy szempillantás alatt elvégezze. Az erőteljes motorteljesítménynek köszönhetően a legkeményebb összetevők is puhák és selymesek lesznek.
Hagyja magát meggyőzni megbízható és funkcionális nagy sebességű turmixgépünkkel. Minden funkciója - motorteljesítmény, csésze űrtartalom, jégzúzási lehetőség, egyedi üvegkonstrukció, valamint vákuumcsomagolás lehetősége - minden konyha pótolhatatlan kellékévé teszi. Szánjon több időt önmagára és szeretteire, és közben élvezze a finom és egészséges italokat. Rendelje meg turmixgépünket még ma, és tapasztalja meg, milyen egyszerűen készíthet ízletes és frissítő finomságokat otthona kényelmében!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Vertenz asztali turmixgép 350W" című hirdetést látja. (fent)