Betöltés...

Vertenz Air Fryer, Forrólevegős fritőz 1400w, 8 program, 5L űrtartalom, állítható hőmérséklet, fekete

Ár: 29.700 Ft

Különlegességek:

Sokoldalú készülék az ételek egészséges és kényelmes, zsír nélküli főzéséhez.
Sok funkció egyben:sütés, sütés, párolás, grillezés
Lenyűgöző,1400 wattos motorteljesítmény
Széles hőmérséklet-szabályozási tartomány 80°C és 200°C között
Rendkívül praktikus XL tál akár 5 literes űrtartalommal
Érintésérzékeny LED-es kezelőpanel ergonomikus elhelyezésben
Lehetőség a hőmérséklet és a munkaidő kézi szabályozására
TeflonVédett bevonat megakadályozza az ételek odaragadását
Akár 8 automatikus főzési program
Kompakt méret, nem foglal sok helyet a pulton
Ideális az olcsó és egészséges ételekhez útközben is
Tapadásmentes fogantyú reteszelő mechanizmussal
Mosogatógépben mosható kosár és tál
Túlmelegedés elleni biztonsági rendszer véd a túlmelegedés ellen
Csúszásmentes bevonatú lábak
Az egészséges út kedvenc ételeihez

Chips, csirke, hagymakarika? Ezeket az alapanyagokat (és még sok mást!) nem kell mélyhűtöttre sütni ahhoz, hogy finomak legyenek! A Taste 50 lehetővé teszi, hogy a "bűnös" ételeket "udvarias" módon élvezze. A zsírmentes mélyhűtőben lelkiismeret-furdalás nélkül készítheti el kedvenc ételeit és rágcsálnivalóit. Mert az ételeknek egyáltalán nincs szükségük nagy mennyiségű zsírra ahhoz, hogy ízletesek legyenek. Sült zöldségek, muffinok? Garnélarákok? A Taste 50-ben bármit elkészíthet, amit csak szeretne - akár a híres gyorsételek könnyített változatait, akár egészséges zöldségételeket és rágcsálnivalókat.


Kényelmes LED-es kezelőpanel

A kezelőpanel a készülék tetején található, így mindig könnyen elérhető, és nem kell lehajolnia. A könnyen leolvasható kijelzőn az aktuális beállítások láthatók. Ezen kívül a panelen az előre beállított főzési módok ikonjai, valamint a hőmérséklet és a sütési idő kézi vezérlésére szolgáló panel található. A Taste 5.0 rendelkezik egy hangjelzéssel ellátott üzemidő végét jelző funkcióval is - nem kell az órájára néznie, a készülék maga értesíti Önt az üzemidő végéről.


Funkcionális kosár teflonbevonattal

A kosár lenyűgöző kapacitással rendelkezik, és lehetővé teszi, hogy nagy adagokat helyezzen el az elkészítendő hozzávalókból. Teflonbevonatának köszönhetően az ételek nem ragadnak rá. Ez megkönnyíti mind az ételek tálalását, mind a készülék tisztítását. A kosár mosogatógépben mosható. A lyukakkal ellátott szerkezetnek köszönhetően a kosár lehetővé teszi a forró levegő tökéletes keringését, ugyanakkor stabil helyet biztosít az elkészített hozzávalóknak, például a muffinoknak.

8 előre beállított főzési program

Készítsen népszerű ételeket, mint egy igazi szakács, és minden erőfeszítés nélkül. A Taste 50 nem kevesebb, mint 8 előre elkészített üzemmóddal rendelkezik a zsírmentes sütőben elkészített legnépszerűbb ételekhez : Chips, csirke, garnélarák, sütemények, steak, hal és borda, valamint egy rendkívül praktikus üzemmód az ételek melegen tartásához. Tesztelje az előre elkészített üzemmódokat, és használja őket más kedvenc receptjeihez is!

Sokkal több mint sült krumpli

A zsírmentes fritőzzel sokkal, de sokkal többet készíthet a sült krumplinál! A készülék két fő előnye: az ételek változatossága és egészségesebb jellege. A Taste 50 készülékben a világ minden tájáról és bármely konyhából készíthet ételeket, ráadásul zsír felhasználása nélkül! Ázsiai konyha? Mediterrán? Mexikói? Klasszikus lengyel ételek? Húsos, vegetáriánus és vegán? Édes és sós? Most kényelmesen elkészíthetsz bármit, amit csak szeretnél, és egészséges módon!


ColdTech nem melegedő fogantyú

A készülék számos olyan rendszerrel rendelkezik, amelyek garantálják a biztonságos és funkcionális ételkészítést. A nem melegedő fogantyú reteszelő funkcióval és ColdTech technológiával lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje a kosarat anélkül, hogy megégetné magát. A fritőz továbbá motoros túlmelegedés elleni védelemmel és csúszásmentes lábakkal rendelkezik a jobb stabilitás érdekében.


Műszaki adatok

Gyártó: Vertenz
Modell: Taste 50
Hőmérséklet-tartomány: 80-200°C
Névleges teljesítmény: 1400 W
Túlmelegedés elleni védelem: Igen
Mosogatógépben mosható: Igen (kosár és tál)
Teflon bevonat: Igen
Érintéses kezelőpanel: Igen
Automatikus üzemmódok: Automatikus üzemmódok: 8
Kapacitás: 3,5 kg-os kosár, 5 literes tál
Tanúsítványok: CE, RoHs, LFGB
Csúszásmentes lábak

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Vertenz Air Fryer, Forrólevegős fritőz 1400w, 8 program, 5L űrtartalom, állítható hőmérséklet, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: