Betöltés...

Vertenz , Botmixer szett Turmixgép 1400W, 8 Sebességfokozat + Turbó, Aprító, tejhabosító, Fekete/Acél

Ár: 31.040 Ft

Különlegességek:

Multifunkcionális turmixgép minden konyhai feladathoz
Rozsdamentes acélból készült turmixgépalap
Lenyűgöző, 1400 wattos teljesítmény
Titán bevonattal ellátott pengék
Megbízható, csendes működésű meghajtás
Akár 8 fokozatú sebességszabályozás
A megfelelő forma megakadályozza a fröccsenést
TURBO gomb a legkeményebb feladatokhoz
Biztonság: motorvédelem a túlmelegedés ellen
Titánpengés mini-darálóval (aprítóval) és kehellyel együtt szállítjuk
Tartozékok: habverő , habverő, tésztakampó, habosító, fogantyú
Titan 50 botmixer

A sokoldalú segítő a konyhában

Nincs szükséged nagy konyhai robotgépre ahhoz, hogy átalakítsd a főzésedet. A Titan 50 egy kézreálló és praktikus készülék, amely megkönnyíti a mindennapi ételkészítést. A multifunkcionális turmixgép segítségével félkész és kész ételeket egyaránt készíthet, hogy lenyűgözze szeretteit. Szeretne egészségesebben étkezni? A turmixgéppel könnyedén készíthet turmixokat, pácokat, szószokat és pasztákat és még sok-sok mást.

Tartós pengék

ATitan 50 turmixgép rendkívül praktikus és hatékony pengékkel van felszerelve, amelyeket a fokozott tartósság és az összetevők aprításának pontossága érdekében titánium bevonattal láttak el. A turmixgép könnyedén megbirkózik a mindennapi főzés minden kihívásával.

Teljesítmény, egyszerű vezérlés

A készülék maximális teljesítménye akár 1400 watt is lehet. A meghajtó könnyedén megbirkózik a nehezebb hozzávalókkal is. Az egyszerű és intuitív kezelőpanel lehetővé teszi, hogy a konyhai káosz epicentrumában is kényelmesen kezelje a készüléket. Minden gombot és a sebességszabályozó gombot könnyen elérhető közelségben helyeztünk el.

Minimális aprító

Ideális pácok, szószok, paszták turmixolásához, de zöldségek, például hagyma aprításához is. Házi pesto vagy humusz még soha nem volt ilyen egyszerű elkészíteni. A mérőpohárral felszerelt minimalista botmixer tökéletesen kiegészíti a botmixer funkcióit, és a kettő közötti váltás szó szerint egy másodpercbe telik.

Vertenz Titan 50 minimalakser i pesto
Reggeli, ebéd, vacsora

Koktél reggelire, tészta palacsintához, krémleves, szósz, pác vagy püré? A botmixerrel több száz étel elkészítése válik egyszerűvé a nap minden étkezéséhez. A főzés a Titan 50 segítségével gyorsabbá és egyszerűbbé válik, az egészséges és ízletes ételek elkészítése pedig egyszerűen élvezet.

Sokoldalú tartozékok

A turmixgéphez praktikus, könnyen cserélhető tartozékokat kap: tésztakampót, keverőhorgot és tejhabosítót. Ezek a tartozékok a turmixgépet sokoldalú géppé teszik, amely segít a legbonyolultabb konyhai feladatok elvégzésében is: a félkész termékek, például tészták gyúrásától kezdve az ételek prezentálásának finomhangolásáig. A habverő tartozékkal könnyedén készíthet tejszínhabot vagy verheti fel a tojásfehérjét.

Biztonság

A turmixgép speciális rendszerrel rendelkezik, amely véd a motor túlmelegedése ellen, és automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha ilyen veszélyt észlel. A megfelelő tartozékrögzítő rendszer garantálja a tartozékok biztonságos rögzítését, és megakadályozza, hogy azok véletlenül kicsússzanak működés közben. A Titan 50 olyan anyagokból készült, amelyek biztonságosak a felhasználó és az élelmiszerek számára - a műanyag alkatrészek nem tartalmaznak biszfenol A-t .

Elegáns fogantyú

Ismeri azt az érzést, amikor főzés közben a fiókokban kell keresgélnie egy hiányzó alkatrész után? A falra szerelhető fogantyú megoldja ezt a problémát, és lehetővé teszi, hogy a turmixgépet vagy a tartozékokat kényelmesen, kéznél lévő helyen tárolja. Minden főzésrajongó tudja, mennyire fontos a jól szervezett konyha. Az egyszerű, praktikus megoldások a legjobbak.

Specifikáció

Gyártó: Vertenz
Modell: Titan 50
Sebességfokozatok száma: 8
A készülék névleges teljesítménye: 1000 W
TURBO üzemmód
Bis fenolmentes műanyag alkatrészek: BPA-FREE
Tanúsítványok: CE, RoHs, LFGB, REACH
Csomag tartalma: turmixoló tartozék, 860 ml-es mérőpohár, habverő, 600 ml-es minimalista, habverő és habverő készlet, tejhabosító, fali tartó


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Evőeszközkészlet / Étkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Vertenz , Botmixer szett Turmixgép 1400W, 8 Sebességfokozat + Turbó, Aprító, tejhabosító, Fekete/Acél" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: