Betöltés...

HAWIRE italadagoló, Azonnali levegőztető funkció, Pontos adagolás 1-999ml, USB töltés, Érintésvezérlés, LED kijelző, Fekete színű

Ár: 40.016 Ft


HAWIRE italadagoló, Azonnali levegőztető funkció, Pontos adagolás 1-999ml, USB töltés, Érintésvezérlés, LED kijelző, Fekete színű

     Újratölthető mennyiségi italadagoló és elektromos levegőztető, állítható italadagolási beállítások 1-999 ml között; automatikus adagolási stop, nem kell aggódni a pohár kiömlése miatt.



Intelligens italadagoló, egykezes működés, nem kell megnyomni a kapcsolót, a csésze megérinti a kapcsolót, automatikusan adagolja az italt, a csésze elhagyja az érintőkapcsolót és leállítja az ital adagolását.



        Pontos és mennyiségi boradagoló. A boradagoló mennyiség beállítása után automatikusan leállítja az adagolást, amikor a bor adagolásakor eléri a beállított mennyiséget. A bor adagolási mennyisége megegyezik a beállított mennyiséggel.


 





   A boradagoló különböző típusú palackokhoz alkalmas, három különböző dugómérettel: 18mm-20mm, 20mm-23mm (más palackátmérő nem alkalmas). A behúzható tömlő 165mm-385mm magas palackokhoz alkalmas; különböző italok adagolására alkalmas: bor, whisky, szeszes italok, rum, vodka, gin, likőr, tequila és sok más.

 



 Az intelligens digitális érintőkijelzővel ellátott mennyiségvezérlő panel az adagoló bekapcsolásakor megjeleníti a beállított mennyiséget ml-ben.



Tökéletes elegáns ajándék bármilyen alkalomra.

Alkalmas ajándék születésnapi partikra, esküvőre, karácsonyra, születésnapokra, húsvétra.

 Nagyon hasznos termék a legforróbb koktélok elkészítéséhez

 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "HAWIRE italadagoló, Azonnali levegőztető funkció, Pontos adagolás 1-999ml, USB töltés, Érintésvezérlés, LED kijelző, Fekete színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: