Betöltés...

Szilikon sodrófa nyújtólappal

Ár: 3.990 Ft

A rugalmas nyújtólap + sodrófa tökéletes készlet minden konyhába. Könnyebbé teszi a rend tartását a tészta dagasztása során, és kiküszöbölheti azt a problémát, hogy a tészta munkalaphoz vagy az asztalhoz tapadjon, ami általában hosszas mosást és súrolást igényel.


SZILIKON SODRÓFA  - az általunk kínált sodrófa egy élelmiszerrel érintkezésbe kerülő, egészségre ártalmatlan anyagból készült tartozék. Segítségével különféle típusú tésztákat készíthet, amelyekből ízletes gombócok, tészták és élesztős sütemények lesznek. A szilikon sodrófát használat előtt nem kell liszttel meghinteni. A tészta nem fog ráragadni, ami nagyban megkönnyítheti a munkát.



SZILIKON NYÚJTÓLAP - a konyhai nyújtólap kiváló minőségű szilikonból készült, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztán tartható, ellenáll a szakadásnak és a magas hőmérsékletnek. Egy ilyen szilikon nyújtólap jól tapad az asztalhoz/pulthoz és nem mozdul el rajta a tészta dagasztása közben.  



NYOMTATOTT SKÁLÁK- a szilikon lapon nyomtatott hossz- és átmérőskálák találhatók, amelyek megkönnyíthetik a különféle pékáruk elkészítését. 



NEM CSAK TÉSZTÁHOZ - hozzá kell tenni, hogy ez a praktikus konyhai szőnyeg nem csak nyújtólapnak használható, mert magas hőállósága miatt meleg edények állványaként is használható,illetve forró edények vagy tepsi megfogására használható.  


LEÍRÁS:



anyaga: szilikon
görgős fogantyúk: fa
hőálló
könnyen tisztítható
rugalmas
sütőben használható: max. hőmérséklet 260 Celsius fok
fagyasztóban használható: -60 Celsius fok
mosogatógépben mosható
sodrófa méretei: 38 x 5 cm
nyújtólap méretei: 70 x 50 cm
súlya: 0,504 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Szilikon sodrófa nyújtólappal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: