Betöltés...

Ruhhy elektromos melegen tartó + bögre

Ár: 7.390 Ft


AJÁNDÉK SZETT - A készletünk nagyszerű ajándék lehet. A bögre a megajándékozott ízléséhez és érdeklődési köréhez illeszkedik, ami egyedivé és slágerré teszi az ajándékot. A készlet tartalmaz egy elegáns fekete melegítőt, egy fekete kerámia bögrét fedővel és egy kanalat. Mindezen elemek kerámiából készültek.
MELEGEN TART + IDŐZÍTŐ - Szeretné, hogy kávéja, teája vagy más italai hosszabb ideig megfelelő hőmérsékleten maradjanak? Szereti lassan inni az italokat, de nem szeretné, ha kihűlnének? A mi melegítőnk Önnek való! Kis méretű, speciális indukciókkal rendelkezik, amely akár 60°C-on tartja az italát. Miután rátette a csészéjét, állítsa be a fűtési időt 1 és 9 óra között, valamint a fűtési teljesítményt 1 - 40 fokig vagy 2 - 60 fokig. Ezek a beállítások a kijelzőn jelennek meg.
UNIVERZÁLIS MELEGÍTŐ + CSÚSZÁSMENTES LÁBAK - a fűtőberendezés különböző típusú csészékhez van beállítva, többek között: fém, kerámia és üveg. Befőttesüvegeket és üvegpalackokat is melegíthet. Csúszásgátló lábakkal is rendelkezik. Így nem kell aggódnia, hogy elmozdul és kiönti az italát.
VÍZBIZTONSÁG - Az egész vízálló így, ha véletlenül kiönti a tartalmát, akkor sem fog kárt tenni benne. - Az alap edzett üvegből, a keret pedig alumíniumötvözetből készült.


MŰSZAKI ADATOK



Szín: fekete + fehér
csésze, fedél és kanál anyaga: kerámia
Alapanyag: edzett üveg + alumíniumötvözet
Vízálló: Igen
Igen; időzítő: Igen
2 fűtési program: 1: 40°C és 2: 60°C
Zsinór hossza: 130 cm
Teljesítmény: 18 W
Névleges feszültség: 220 V
Névleges frekvencia: 50-60 HZ
Csészekapacitás: 400 ml
Csésze méretei: 400 ml: méret: 13 x 9,5 x 9 cm
Melegítő méretei: 1,5 cm méret: 12 x 1,5 cm
Súly: 627 g
Súly a dobozban: 865 g


A TARTALOM:



Fűtőelem
Bögre
Teáskanál
Csészefedő




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ruhhy elektromos melegen tartó + bögre " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: