Betöltés...

KAI Seki Magoroku Composite Konyhakés - 9 cm

Ár: 93.440 Ft

A konyhakés egy meglehetősen kis kés, amely különösen alkalmas zöldségek, gombák, fokhagyma és gyógynövények aprítására. A rövid, kúpos pengének köszönhetően a konyha kés ideális eszköznek bizonyul a gyümölcsök és zöldségek hámozására is. Erre a késformára jellemző a legfeljebb 9 cm-es pengehossz.
A KAI Seki Magoroku Composite sorozat nyolc különböző pengeformát tartalmaz. A kések két különböző típusú acélból, VG-MAX acélból és SUS42012 acélból készülnek. Ez izgalmas kontrasztot teremt a pengén. Mindkét típusú acél speciális réz forrasztással van összekötve, és egy finom rézvonal látható, mint a penge különleges részlete. Ennek a különleges kompozíciónak köszönhetően a penge nagy szilárdságot és rendkívüli pontosságot ér el.
A kompozit kések fogantyúja könnyű Pakka fából készül.

Jellemzők:

Kés típusa:Konyha késPenge hossza:9  cmPengevastagság:1,5 mmPenge magassága:2,5 cmSúly:61 gPenge keménysége:61 HRCPengeacél:VG-MAX/SUS42012Fogantyú anyaga:Fa Pakka Fogantyú alakja:SzimmetrikusFogantyú hossza:9,5 cmTeljes hossz:21,5 cmSorozat:KAI Seki Magoroku Kompozit

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Seki Magoroku Composite Konyhakés - 9 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: