Betöltés...

KAI Shun Classic Csontozó kés - 15 cm

Ár: 91.980 Ft

A csontozó kés egy speciális eszköz a konyhában. Hegyes, keskeny pengéjével főként a húst leválasztására használják a csontról. A csontozó késre akkor van szükség, ha minőségi húst vásárolnak egy darabban - azaz bőrrel és csontokkal. Kényelmesen eltávolíthatja a bőrt és az inakat, és szépen elválaszthatja a húst a csonttól. A sérülések elkerülése érdekében a pengét mindig élesíteni kell. A legjobb módja ennek egy tejsavókő.
A Shun professzionális szakács kései speciálisan kifejlesztett, rozsdamentes damaszkuszi acélból készülnek, 32 réteggel. A belső réteg V-Gold-10 acélból készül. Ez az acél rendkívül korrózióálló, rendkívül kemény (61±1 HRC, 1,0% szén, 1,5% kobalt), és megfelelő gondossággal tartósan élesen tartja a pengét. A penge domború íve és a kések kézi csiszolása páratlan élességet hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a kés még a legnehezebb vágásokat is megejti.

Jellemzők:

Kés típusa:Csontozó késPenge hossza:15 cmPengevastagság:2,5 mmPenge magassága:2,5 cmSúly:159 gPenge keménysége:61 HRCPengeacél:VG-10 Damaszkusz AcélFogantyú anyaga:Fa PakkaFogantyú alakja:SzimmetrikusFogantyú hossza:12 cmTeljes hossz:30 cmSorozat:KAI Shun

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "KAI Shun Classic Csontozó kés - 15 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: