Betöltés...

4 konyhatálból álló készlet gulyáshoz tartóval, kerámia, 0,75 L, 14x9,5 cm, Tökéletes otthon

Ár: 14.713 Ft

4 konyhatálból álló készlet gulyáshoz tartóval, kerámia, 0,75 L, 14x9,5 cm, Tökéletes otthon

Funkciók:

Ez egy tálak összeszerelése, amely a lehető leghasznosabb, amikor forró ételeket szolgál fel. Levesek, húslevesek, pörköltek, gulyás, mindez részekre osztható a készlet segítségével.
A kerámia tálak használata különleges varázst ad minden asztalnak. Finom textúrájuk és könnyű fényük eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz minden kulináris eseménynek, de rusztikus, hagyományos megjelenést is, legyen szó családi vacsoráról vagy különleges vacsoráról barátokkal vagy rokonokkal. Ezért ezek a hajók éttermekben, étkezdékben vagy kocsmákban is használhatók.
A kerámia sűrűsége és termikus tulajdonságai miatt ezek a tálak hosszabb ideig melegen tarthatják az ételt, ami különösen hasznos levesek és húslevesek esetében, amelyeket melegen kell felszolgálni. Ezenkívül a kerámia nem mérgező és nem reaktív anyag, így nem befolyásolja az élelmiszer ízét vagy minőségét, így ideális zöldségeken vagy húson alapuló ételek kiszolgálására.
A kerámia tálak is könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. A kerámiák sima felülete lehetővé teszi azok könnyű mosását és az élelmiszer nyomainak vagy foltok eltávolítását. Ezenkívül ezek a tálak karcállóak és idővel megőrzik fényes megjelenésüket, így évekig használhatja őket anélkül, hogy elveszítené a minőséget vagy a szépséget. Mosogatáskor ajánlott semleges folyékony mosószert használni.
A 4 tálhoz fém állvány tartozik, amely használaton kívül tárolható, így kéznél maradhat a konyhában. Ez az állvány leeresztőként is használható, hogy helyet takarítson meg mosogatáskor.
Ezek az edények mikrohullámú sütőben is használhatók, de sütőben vagy tűzhelyen való használatuk kizárt.

Figyelem! A tál használat közben jelentősen felmelegedhet, ezért nagyon óvatosan kell használni, vagy konyhai kesztyűt kell használni a biztonság érdekében.
Előírások:

Tál anyaga: kerámia
Támasztóanyag: fém
Tálak száma: 4
Tál átmérő: 14 cm
Maximális tálszélesség (fogantyúkkal együtt): 18,5 cm
Tál magasság: 9.5 cm
Támogatás magasság: 23.5 cm
Állvány szélessége: 16 cm
Tál térfogata: 0.75 L


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "4 konyhatálból álló készlet gulyáshoz tartóval, kerámia, 0,75 L, 14x9,5 cm, Tökéletes otthon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: