Betöltés...

Royalty Line 8 részes profi késkészlet forgatható állvánnyal, piros, RL-KSS804

Ár: 9.790 Ft


A Royalty Line 8 részes profi késkészlet forgatható állvánnyal, piros, RL-KSS804 egy kivételes minőségű és exkluzív megjelenésű eszközkészlet, amely élménnyé teszi a főzést. A kések kiváló minőségű rozsdamentes acél pengékkel rendelkeznek, és a csomagban található kényelmes markolatokkal párosulva garantálják a precíz és hatékony vágást. Az eszközök mellett egy forgatható állvány is része a készletnek, ami nemcsak praktikus, de a konyha díszeként is szolgálhat.

Főbb Jellemzők:

Kiváló Minőségű Kések:

A kések rozsdamentes acél pengékkel rendelkeznek, biztosítva a hosszú élettartamot és a hatékony vágást. A borotvaéles pengék precíz és könnyű vágást tesznek lehetővé.
Ergonomikus Markolatok:

A kések markolatai egy anyagból készültek, nincs toldás vagy illesztési pont, ami ki tudna lazulni. Az ergonomikusan tervezett markolatok könnyen illeszkednek a kézbe, így kényelmesen és biztonságosan használhatók.
Forgatható Állvány:

A készlet részeként kapott forgatható állvány nemcsak esztétikus, de praktikus is, lehetővé téve a könnyű hozzáférést és a gyors kiválasztást a szükséges kések között.
Tartósság és Biztonság:

A kések kialakítása biztosítja, hogy nincs illesztési pont, ami ki tudna lazulni. Ezáltal a kések stabilan foghatók és biztonságosan használhatók.
Tulajdonságok:

8 részes készlet, amely minden alapvető kést tartalmaz a konyhai feladatokhoz.
Rozsdamentes acél pengék biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony vágást.
Kényelmes markolatok és borotvaéles pengék a precíz vágáshoz.
Forgatható állvány, amely praktikussá és dekoratívvá teszi a konyhát.
Könnyen tisztítható, egyszerűen karbantartható.
A Csomag Tartalma:

1 db 16 cm-es húsbárd
1 db 20 cm-es szakácskés
1 db 20 cm-es kenyérszeletelő kés
1 db 12 cm-es univerzális kés
1 db 8 cm-es hámozókés
1 db 18 cm-es olló
1 db 19 cm-es fenőacél
1 db forgatható késtartó állvány
Ez a kiváló minőségű késkészlet a Royalty Line-tól nemcsak funkcionális, hanem a konyha díszeként is szolgál, és minden olyan feladathoz ideális, amely precíz és hatékony vágást igényel. A könnyű tisztíthatóság és a tartósság teszi ezt a készletet a konyhai rutin elengedhetetlen részévé.








Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Royalty Line 8 részes profi késkészlet forgatható állvánnyal, piros, RL-KSS804" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: