Betöltés...

Platinium collection 8részes késkészlet ollóval+állvánnyal PL-S10R

Ár: 11.490 Ft


A Platinium Collection PL-S10R 8 részes késkészlet ollóval és állvánnyal egy minőségi és sokoldalú konyhai eszközkészlet, amely minden fontos kést tartalmaz a konyhai munkához. Ezek a kések kiváló minőségű rozsdamentes nemesacélból készültek, így hosszú élettartamúak és ellenállnak a kopásnak és rozsdásodásnak.

A készlet tartalmaz egy bárdot, egy chef kést, egy kenyérvágó kést, egy univerzális konyhai kést és egy hámozó kést, amelyek különböző vágási feladatokhoz használhatók. Ezek a különböző típusú kések lehetővé teszik, hogy könnyedén elvégezhesse a különféle konyhai feladatokat, például húsvágást, zöldség és gyümölcs szeletelést vagy kenyér vágást.

Emellett a készlet tartalmaz egy késélezőt, amely segít fenntartani a kések élességét, és egy ollót is, amely hasznos lehet az összetevők aprításához vagy más konyhai feladatokhoz.

A kések és az olló egy elegáns és praktikus késtartó állványban vannak elhelyezve, így könnyen elérheti és tárolhatja azokat a konyhapulton vagy konyhaszekrényben.

Összességében a Platinium Collection PL-S10R 8 részes késkészlet ollóval és állvánnyal egy kiváló választás lehet minden konyhába, amely stílusos és funkcionális eszközöket kínál a mindennapi főzéshez és sütéshez.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Platinium collection 8részes késkészlet ollóval+állvánnyal PL-S10R " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: