Betöltés...

Set cutite, 6 piese, Berlinger Haus, BH-2505, Forest Line Collection

Ár: 12.124 Ft

A Forest Line kollekció 6 részes Berlinger Haus BH-2505 késkészlete kiváló minőségű készlet, amely eleganciát és funkcionalitást kölcsönöz konyhájának. Itt található a készlet részletes leírása:
Anyag: A készletben található kések tartós rozsdamentes acélból készülnek, és minden kés pengéjét márványréteg borítja. Ez vonzó megjelenést kölcsönöz és fokozott ellenállást biztosít használat közben.
Szakácskés, 20 cm: Ez a kés elengedhetetlen eszköz a konyhában, ideális az összetevők pontos és hatékony aprításához, szeleteléséhez és aprításához.
Kenyérvágó kés, 20 cm: A kenyérvágó kés speciálisan kialakított fogazott pengével van felszerelve a kenyérszeletek precíz és könnyű vágásához.
Santoku kés, 17,5 cm: A japán eredetű Santoku kés tökéletes a különböző összetevők aprításához, szeleteléséhez és aprításához. Pengéjét különleges kialakítás jellemzi, amely megakadályozza, hogy az étel a pengéhez tapadjon.
Használati kés, 12,5 cm: Ez a sokoldalú kés ideális különféle konyhai feladatokhoz, például finom szeleteléshez, zöldségek vagy közepes méretű gyümölcsök vágásához.
WC-kés, 9 cm: A WC-kés rövid, éles pengéjű, alkalmas kisebb zöldségek és gyümölcsök hámozására és tisztítására.
Santoku kés, 9 cm: Ez a kis Santoku kés tökéletes kisebb feladatokhoz és apró összetevők precíz vágásához.
A készlet mágneses díszdobozban érkezik, így lehetőséged van megtartani és különleges ajándékként adni. A készlet színe szürke fa minta, stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának.
Ez a Berlinger Haus BH-2505 késkészlet a Forest Line kollekcióból ötvözi a kiváló minőséget a vonzó dizájnnal, így eszközöket biztosít a főzési élmény fokozásához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Set cutite, 6 piese, Berlinger Haus, BH-2505, Forest Line Collection" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: