Betöltés...

Fazék tetővel, öntöttvas, zománcozott, piros, 5 L, Perfect Home

Ár: 69.845 Ft

Fazék tetővel, öntöttvas, zománcozott, piros, 5 L, Perfect Home

Funkciók:

A robusztus kialakítású zománcozott öntöttvas serpenyő kiváló hőállóságot és egyenletes hőeloszlást biztosít, így biztosítva a tökéletes főzést.
A tál 5 literes nagyvonalú térfogata elegendő helyet biztosít a különböző receptek elkészítéséhez, a levesektől és pörköltektől a gazdag mártásokkal ellátott ételekig. Így megbízható partnerré válik a konyhában, alkalmazkodva mindenki igényeihez és kreativitásához.
A serpenyő másik nagyszerű aspektusa a hőforrások sokoldalúsága. Akár hagyományos, gáz- vagy elektromos tűzhelye van, a zománcozott öntöttvas serpenyő tökéletesen illeszkedik ezekhez a környezetekhez, így nélkülözhetetlen tárgy minden konyhában.
A zománcozott anyag védőréteget ad a serpenyőnek a korrózió és a rozsda ellen, ezáltal megőrizve esztétikai megjelenését és hosszú távú funkcionalitását. Ezenkívül a sima belső felület megkönnyíti a konyhai higiénia tisztítását és fenntartását.
A rusztikus, hagyományos megjelenés és az élénkvörös szín különleges varázst kínál!

Előírások:

Szín: piros
Edény anyaga: öntöttvas
Fedélfogantyú anyaga: rozsdamentes acél
Külső átmérő: 40 cm
Belső átmérő: 38 cm
Szélesség fogantyúkkal együtt: 46 cm
Magasság fedél nélkül: 8 cm
Magasság tetővel: 13 cm
Térfogat: 5 l



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Fazék tetővel, öntöttvas, zománcozott, piros, 5 L, Perfect Home" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: