Betöltés...

Zwilling Four Star Késkészlet (6 darabos)

Ár: 122.600 Ft

A ZWILLING 7 darabos késblokkból áll. A kések funkcionális pontossága biztosítja az egyszerű aprítást, darabolást, hámozást és sok más feladatot. Minden FRIODUR® penge egy darab prémium acélból kovácsolódik, mielőtt jégkeményedésbe kerülne. Az eredmények korrózióálló és rugalmas kések, amelyek megtartják élességüket  Ezek a kipróbált remekművek egyesítik az ergonomikus kialakítást, a biztonságot és a kényelmet, és jogosan tartoznak a világ egyik legkeresettebb késtartományához.
A késtömb bambuszból készül, természetes megjelenése és tartóssága révén le fogja nyűgözni.
A blokk tartalmaz séfkést, faragókést, univerzális kést, ollókat és élezőrudat. Ez utóbbi lehetővé teszi a pengék otthon élesítését.
A szilárd műanyag és a varrat nélküli fogantyúk jól illeszkednek a kézbe és lehetővé teszik a precíz vágást minden alkalommal.
A tartó ujjvédőként működik, megakadályozza a csúszást és a sérülések kockázatát.
A FOUR STAR® termékcsaládból származó késtömb sokféleképpen javítja a konyhai munkát, és lehetővé teszi, hogy kulináris élvezeteket teremtsen neked és vendégei számára.

A FRIODUR® jéggel keményített penge a vágóél rendkívüli tartósságát és korrózióállóságát biztosítja.Nemesacél speciális képletű acél, ZWILLING speciálisan olvasztott anyagok: Ezek a kések robusztusak, korrózióállóak és rugalmasak.SIGMAFORGE® kés - egy darabból álló precíziós kovácsolásZökkenőmentes átmenet a fogantyú és a penge között.Ergonomikus műanyag fogantyú: A fáradtságmentes és biztonságos késsel történő munkavégzéshez.Szállítandó alkatrészek: 1 daraboló kés, 1 közkés, 1 szeletelő kés, 1 séf kés, 1 élezőacél (szintetikus fogantyú, fekete), 1 többcélú olló

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Four Star Késkészlet (6 darabos)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: