Betöltés...

6 db-os tálak készlete a Szeretlek Anya üzenettel- 500 ml- Fehér

Ár: 13.538 Ft

.¸ 6 tálból álló készlet: Szeretlek, mama Cesiroból: Szerelemnyilatkozat minden asztalonƒ
.Anya az egyik legfontosabb ember az életünkbenƒ Irányított minket, szeretett minket és feltétel nélküli támogatást adott neki Hogyan mutassuk meg neki hálánk és szeretetünk? Csodálatos módja egy egyszerű, de mély gesztus – egy 6 tálból álló készlet, amelyen az I love you üzenetet, Mama a Cesirotól. a Te I Love You Mom üzenet, és hogyan ünnepelhetik és tisztelhetik anyukád iránti szeretetedet.
.
Főbb jellemzők:
.
¸ 6 tálból álló készlet: A 6 darabos I Love You Mom tál készlet hat egyforma tálat tartalmaz ünnepeld az anyád iránti szeretetedetƒ minden nap.
Erőteljes üzenet: Minden edénybe bele van gravírozva a "Szeretlek, anya" üzenet, a szeretet kinyilvánítása, amely mindig a szívedben marad.
Nagylelkű kapacitás: Minden tálka kapacitása: 500 ml-es, tökéletes levesek, saláták vagy más kedvenc ételek tálalására.
• Elegáns design: A tálak egyszerű és elegáns kialakításúak, makulátlan fehér megjelenésűek, minden dekorációhoz passzolnak.
Tökéletes ajándék: 6 tálból álló készlet üzenettel Az I Love You Mom egy csodálatos ajándék édesanyádnak bármilyen különleges alkalomra vagy alkalom nélkül.
.
Hogyan segít ez a tálkakészlet, hogy megünnepeld és tiszteld anyád iránti szeretetedet:
.
.Ez a 6 tálból álló készlet az I üzenettel Szeretlek, Mama a Cesiro-ból több mint egy 6 tálból álló készlet, amelyen az I Love You Mom üzenet van a tálalásért. Így fejezheti ki háláját és szeretetét édesanyja irántƒ minden napƒ Nézze meg, hogyan tudnak ezek a tálak örömet és izgalmat okozni minden étkezéshezƒ:
.
¸ Napi szeretetnyilatkozatƒ: Minden alkalommalƒ Amikor édesanyád használni fogja ezeket a tálakat, új szeretetnyilatkozatot fog kapni.
Örök emlék: A vésett üzenet mindig a szívedben marad, az iránta érzett szereteted örök emléke.
Öröm minden asztalon: A tálak segítik a szeretet ünneplését minden étkezés során, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról.
‚ Felejthetetlen ajándék: Ezt a 6 darabból álló készletet a Szeretlek anya üzenettel ajándékozhatod anyák napján, születésnapján vagy egyszerűen csak spontán ajándékként, és felejthetetlen lesz.
.ˇ Ajándék egy életre: A tálak hagyománnyá válhatnak a családodban, átadva a szeretetet egyik generációról a másikra.
.
.– Milyen jó és elegáns Ez az edénykészlet teszi Önt:
.
.Miután megvásárolta ezt a 6 darab I Love You Mama üzenettálat a Cesiro cégtől, észre fogja venni, hogy ez hogyan segít jobb és elegánsabb emberré válni:
.
Fokozott felismerés : Jobban fogod felismerni és értékelni magad, anya, megérted, hogy milyen hatással van az életedre.
Kinyilvánított szeretetƒ: Nyitottabb leszel az anya iránti szereteted kifejezésében, és minden nap úgy érzi, hogy szeretik.
Ünnepelni a pillanatokat: Elkezded ünnepelni a kicsiket. pillanatok minden nap, különleges eseményekké változtatva az asztalokat.
Értelmes ajándékok: Megtanulod az értelmes ajándékok erejét, és azt, hogy hogyan erősíthetik meg a kapcsolatokat.
Családi hagyományok: 6 darabos tálak készlete a Szeretlek Anya üzenettel családi hagyománnyá válhat , átadja a szeretetet egyik generációról a következő alta-ra.
.
. Összefoglalva, a Cesiro I Love You Mama 6 darabos üzenettál készlete elegáns dizájnnal és erőteljes üzenettel egy olyan ajándék, amely az Ön iránti szeretetet ünnepli és tiszteletben tartja anya minden nap A részletekre való odafigyeléssel és az anyák fontosságának felismerésével jobb és elegánsabb emberekké válhatsz, akik minden nap örömet okoznak.
.6 tálból álló készlet a szeretlek üzenettel Anya, Cesiro, 500 ml, Fehér
.Szín : Fehér
.Anyag: Kerámia
.Márka: Cesiro
.
.A Cesiro által kínált tálak olyan különleges termékek, amelyeket minden otthonba szeretnének beépíteni. A Cesiro tiszteli a Föld bolygót és gondoskodik otthonáról. Természetes és biztonságos az élelmiszerekre és az egészségre A tálak minden bizonnyal jó választás egy környezettudatos otthonba.
.
. Automatizált folyamatokat és kézi munkát foglalnak magukban, újrahasznosított anyagok hatékony felhasználásával. hogy a legjobb termékeket kínálhassuk Önnek, odafigyelünk a biztonságra, és a természet is az egyik gondunk
Környezetbarátak vagyunk, ezért termékeink csomagolása az újrahasznosított anyagokat veszi figyelembe.
.
.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 db-os tálak készlete a Szeretlek Anya üzenettel- 500 ml- Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: