Betöltés...

Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép

Ár: 43.599 Ft

Háztartási kisgépek | SamCook Prémium minőségű konyhai gépek | |

Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógépműszaki adatok: 220-240V 50Hzteljesítmény: 100 Wkábel hossz: 1,2 mElektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákuumszint tömítési idő. csúszásgátló gumi lábak tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágóA Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEIAz így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.FUNKCIÓI:Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok2- fokozat a vákuum szintjének beállitására2- szakaszban állítható tömítőintegrált kés a fólia vágásáhozfólia tartó tálcahangjelzés a munka befejezésekorstabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztóhasználható a cső alakú fólia vagy tasakkal isfunkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek.
28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous videgyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)A főzés manapság művészet.
A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: