Betöltés...

Kézi keverő tojássárgájához és tojásfehérjéhez, húzózsinórral, szilikon, mérete 15,5 x 7 cm, fehér-sárga

Ár: 9.925 Ft

A húzózsinórral ellátott kézi arany tojáskeverő kis méretének és kis súlyának köszönhetően praktikus és hordozható eszköz, amely megkönnyíti a szállítást bárhová. Használata rendkívül egyszerű: csak a tojásokat kell a turmixgépbe helyezni, majd többször húzni a húrt, hogy homogén és egyenletes keveréket kapjunk. Ez a folyamat kényelmes és gyors.

A tojáskeverő segítségével különleges aranytojást kaphat étkezéseihez, ezáltal vonzza a gyermekek figyelmét. A turmixgép eltávolítható kialakítása egyszerű feladattá teszi a tisztítást, mivel csak le kell választania és forró vízben mosni.

A jó minőségű ABS-ből, PC-ből és szilikonból készült tojáskeverő kopás- és elhasználódásálló, így hosszú távú tartósságot biztosít. Könnyen összeszerelhető, szétszerelhető és mosogatógépben is tisztítható, így könnyen karbantartható terméket biztosít.

A kézi arany tojáskeverő bármilyen alakú és méretű tojáshoz alkalmas, biztosítva a tojássárgája és a fehér tökéletes keverését. Nagy sűrűségű, kopásálló és tartós húzózsineggel is rendelkezik.

Ez az eszköz tökéletes a tojás főzéséhez, táplálóbb, szépebb és ízletesebb megjelenést biztosítva. Nemcsak tojásra, hanem más élelmiszerekre, például gombákra, eperre, kiwire és így tovább is használható.

Összefoglalva, a kézi arany tojáskeverő zsineggel egy könnyen használható, tiszta és összeszerelt termék, amely lehetővé teszi, hogy tökéletes megvert tojásokat kapjon és ízletes ételeket élvezhessen. Alapvető eszköz a konyhában azok számára, akik egységes keverékeket szeretnének elérni, és egészséges és sós ételeket szeretnének élvezni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Kézi keverő tojássárgájához és tojásfehérjéhez, húzózsinórral, szilikon, mérete 15,5 x 7 cm, fehér-sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: