Betöltés...

3 Samura-Damascus késből álló készlet, damasztacél, 9/12.5/20 cm, ezüst/fekete

Ár: 119.491 Ft



A céget  2003-ban alapították, első termékcsaládját a japán MAC és Mcusta vállalatokkal együttműködve működtette. A japán filozófiák és hagyományok mélyen behatolnak a kések DNS-ébe. Az a benyomás, hogy a japán kések élesebbek maradnak és hosszabb ideig megtartják éleiket, lehetővé téve számukra, hogy jobban vágjanak, mint az európai kések.
Négy éves tapasztalat után létrejött a Samura márka - a japán késhagyomány és az európai megbízhatóság szimbiózisa. A Samura kések a legjobb japán és svéd acélból készülnek, 58 - 61 HRC-re megerősítve. A pengék japán formájúak és a gerincből finoman kúposak, ami fantasztikus vágási teljesítményt nyújt számukra. A Samura késeket 17 fokos szögben élesítik, több, mint a japán kések, de kevesebb, mint az európai kések. A fogantyúkhoz is a legfinomabb modern anyagokat használjuk.
A vállalat vezérelve, a precizitás mellett az innováció folyamatos. 2008-ban elindult a kerámia kések első sora. Jelenleg 18 késvonalat gyártanak, valamint a konyhai kiegészítők széles választékát. A vállalat minden évben legalább három új késvonalat hoz létre.


Termékleírás


• Egy damaszkuszi acélkéskészlet kiváló vásárlás értékes ajándékként vagy saját konyhájában való használatra.
A három legnépszerűbb kés a zöldségek, az univerzális és a szakács kések, a minimális, amit minden szakácsnak szüksége van.


• Ezzel a késsel bármilyen ételt főzhet. A zöldségek kése kis termékekkel működik, az univerzális kés nagyobb ételeket vesz fel csontok és fagyasztott ételek nélkül, és a szakácsot a konyhában a legfontosabb és legnehezebb munkára tervezték - hal, hús, baromfi vágása, káposzta aprítása, görögdinnye megnyitása és elválasztása.


• A damaszkuszi acél minden kést valódi műalkotássá tesz, nagyon nehéz elfordulni a pengétől. Ezekkel a késekkel végzett munka során nehéz nem csodálni csodálatos tulajdonságaikat, amelyek könnyű vágást és bizalmat biztosítanak a kezelésben.


• Az öntött penge tökéletesen beleolvad egy fémtartóba a biztonságos és higiénikus munka érdekében, az ergonomikus fogantyú pedig biztonságos fogást és abszolút irányítást biztosít a vágás felett.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "3 Samura-Damascus késből álló készlet, damasztacél, 9/12.5/20 cm, ezüst/fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: