Betöltés...

Berlinger Haus Eternal Collection lábas fedővel 24 x 11.5 cm, 4.5 L, rozsdamentes acél 18/10, tapadásmentes bevonattal háromrétegű 3D felülettel.

Ár: 25.508 Ft

Berlinger Haus Eternal Collection lábas fedővel 24 x 11.5 cm, 4.5 L, rozsdamentes acél 18/10, tapadásmentes bevonattal háromrétegű 3D felülettel. Mit jelent a 18/10 rozsdamentes acél? Ez az anyag összetétele: acél, 18% króm és 10% nikkel. Azok a rozsdamentes termékek, amelyek ebben az összetételben készülnek jobban ellenállnak a korróziónak és jobb a minőségük. Kérjük, hogy főzés közben ügyeljen a melegítési folyamatokra, az intenzívebb hővezetési funkció miatt. A 3 rétegű anyagból készült edények használata során az étel könnyebben megéghet, ezért ügyeljen arra, hogy ennek megfelelően állítsa be a főzési folyamatot! Annak érdekében, hogy elkerülje a felesleges energiapazarlást és az étel megégését, állítsa 1-2 fokkal lejjebb a hőmérsékletet, mint hasonló méretű és kategóriájú edények használatakor. Edényei belsejében való túl intenzív felmelegedés elkerülése érdekében, gáztűzhely használata közben, helyezzen gázrózsát edényei alá. A háromrétegű 3D felület lehetővé teszi a tapadásmentes bevonat védelmét, miközben lapos kialakítású főzőeszközöket vagy konyhai eszközöket használ (fémeszközök is használhatóak). Figyelem: A tapadásmentes bevonat károsodásának elkerülése érdekében soha ne használjon hegyes eszközöket vagy konyhai eszközöket az élükkel, és ne vágjon (főleg késsel) az edény belső felületén. PFOA mentes, amely azt foglalja magában, hogy nem tartalmaz rákkeltő anyagokat. Kadmium mentes. Mindenfajta tűzhelyen használható, sütőben is 260°C-ig fedő nélkül, 220°C-ig fedővel. Mosogatógépben mosható. Ajánlásunk: a terméket a következő linken található Cleanne környezetbarát tisztítószerekkel is tisztíthatja: https://www.edenyshop.hu/kiegeszitok-150/egyeb-190/tisztitoszerek-213. A linkről azonnal rendelhető!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Berlinger Haus Eternal Collection lábas fedővel 24 x 11.5 cm, 4.5 L, rozsdamentes acél 18/10, tapadásmentes bevonattal háromrétegű 3D felülettel." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: