Betöltés...

6 darabos Cesiro szett, halvány krémszín, 400 ml-es tálka

Ár: 11.000 Ft

6 darabos Cesiro szett, halvány krémszín, 600 ml-es tálka

Szín:halvány krémszín
Anyaga: kerámia
Márka: Cesiro
A Cesiro által kínált kollekciók olyan különleges termékek, amelyek minden otthonba szeretnének bekerülni. Cesiro tiszteli a Földet, és gondoskodik otthonáról. Természetes és biztonságos az élelmiszer és az egészség szempontjából, a kerámia edények mindenképpen jó választás egy környezettudatos otthonba. Gyártási technikáink magukba foglalják az automatizált folyamatokat és a kézi munkát, az újrahasznosított anyagok hatékony felhasználásával. A Cesiro rendelkezik TUV tanúsítvánnyal, és minden általunk gyártott edény rendelkezik élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal. Küldetésünkben, hogy a legjobb termékeket kínáljuk Önnek, figyelmet fordítunk a biztonságra, és a természet védelme az egyik fő célunk.
Környezetbarát vagyunk, ezért termékeink csomagolására újrahasznosított anyagokat használunk.
Ez a kollekció praktikus és tartós, kerámiából készült és biztonságosan használható mosogatógépben, mikrohullámú sütőben vagy elektromos sütőben. A Cesiro étkészlet kiváló minőséget kínál, amely kiállja az idő próbáját.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "6 darabos Cesiro szett, halvány krémszín, 400 ml-es tálka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: