Betöltés...

Emoji palacsinta palacsinta, 7 főzési zóna, acél+kerámia - fekete

Ár: 9.743 Ft

Palacsinta serpenyő Emojival, Welora®, Átmérő 26.5 cm, 7 főzési zóna, Tapadásmentes acélból, Kerámia bevonat, Indukciós, elektromos, kerámia és gázfőzőlapokkal kompatibilis, Méretek 47 x 0.7 x 0.8 cm, Fekete
Élvezze az örömteli pillanatokat a konyhában a Welora® palacsintával mosollyal - egy zseniális termék, amely minden ételbe örömet hoz. Nagyvonalú, 26,5 cm-es átmérőjével ez a serpenyő elegendő helyet biztosít a tökéletes palacsinta elkészítéséhez, és mosolyt csal szerettei arcára.

A kiváló minőségű tapadásmentes acélból gondosan kidolgozott serpenyő sima és sima főzést biztosít. A kerámia bevonattal tartós és karcálló felületet élvezhet, ezáltal hozzájárulva a termék tartósságához és kifogástalan megjelenésének megőrzéséhez az idő múlásával.

A 7 okosan elrendezett főzőzóna lehetőséget ad különböző palacsinta egyidejű elkészítésére, biztosítva, hogy minden étel egyenletesen süljön. Nem számít, milyen hőforrással rendelkezik – indukciós, elektromos, kerámia vagy gáztűzhely – ez az edény kompatibilis, maximális rugalmasságot biztosítva a konyhában.

A tökéletes 47 x 0,7 x 0,8 cm-es méretek biztosítják, hogy a serpenyő harmonikusan illeszkedjen a főzési helybe, és könnyen használható bármilyen típusú tűzhelyen. Az ergonomikus fogantyú nem melegszik fel, így kényelmet és biztonságot nyújt főzés közben.
A mosolygós dizájn játékos és szórakoztató elemet ad a konyhához, elbűvölő tevékenységgé változtatva a palacsintakészítést.
Ezzel a serpenyővel nemcsak főzni fog, hanem minden nap örömmel és ízzel teli emlékeket hoz létre. Így Welora® újradefiniálja a főzés élményét, és extra személyiséget visz a konyhájába, arra ösztönözve Önt, hogy élvezze a serpenyő és a tányér között töltött minden pillanatot.
Könnyen válik minden konyha nélkülözhetetlen kiegészítőjévé, megkönnyítve kedvenc ételeinek sütési folyamatát. Ezzel a palacsinta serpenyővel mindig egyenletes és finom eredményeket kap. A tapadásmentes bevonat nemcsak megakadályozza az étel tapadását sütés közben, hanem akár 80% -kal csökkenti a zsír használatának szükségességét, így biztosítva az egészséges és hatékony főzési lehetőséget. Ezzel az innovációval az ételek elkészítése nemcsak gyorsabbá, hanem egészségesebbé is válik.

Ez a palacsinta serpenyő egy igazi univerzális tiala, amely mindenféle tűzhelyhez alkalmas: indukciós, elektromos, kerámia és gáz. Sokoldalúsága lehetővé teszi kedvenc főzését bármikor és bárhol, legyen szó családi vacsoráról vagy hétvégi kiruccanásról kempingtűzhellyel. A hővezető acélból készült serpenyő gyorsan felmelegszik, és állandó hőmérsékletet tart fenn az egész felületen, biztosítva az egyenletes és hatékony sütést.

Az imádnivaló emoji dizájnnal az emoji serpenyő játékos és mosolygós érintést hoz a konyhába. A tapadásmentes kerámia bevonattal ellátott 7 mező 0,7 cm mélységgel lehetővé teszi a különböző ételek egyidejű elkészítését anélkül, hogy félne a keveréstől, kreatív szabadságot biztosítva a konyhában. A nem fűtő fogantyú további biztonságot és kényelmet nyújt főzés közben.

Összefoglalva, az emoji serpenyő nemcsak praktikus konyhai eszköz, hanem egy módja annak, hogy örömet és eredetiséget vigyen ételeibe. Előnyeivel ez a serpenyő tökéletes választás finom palacsinta és sütemények könnyű és szórakoztató elkészítéséhez.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Emoji palacsinta palacsinta, 7 főzési zóna, acél+kerámia - fekete" című hirdetést látja. (fent)