Betöltés...

Berlinger Haus palacsintasütő 26 cm Eternal Collection

Ár: 10.428 Ft




Az Eternal Collection 26 cm-es palacsintasütője új szintre emeli a palacsinták és lepények sütését. A kiváló minőségű anyagokból készült ez a termék minden háziasszony álma.


Kiváló Minőségű Alapanyagok: A palacsintasütőt a legmagasabb minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készítettük, amely rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak. Az anyag kiváló hővezető, ami lehetővé teszi, hogy az ételei egyenletesen süljenek.


Whitford ETERNA Bevonat: Az Eternal Collection palacsintasütő kivételes Whitford ETERNA bevonattal rendelkezik, ami minimalizálja a sütés közbeni égési folyamatot és lehetővé teszi az ételek könnyű leválását a felületről. A bevonat nélkülözhetetlen, hogy a palacsinták tökéletesen formásak és ízletesek legyenek.


Öntőfogantyú: Az öntőfogantyú könnyű kezelést tesz lehetővé, így a palacsinták sütése egyszerű és kényelmes.


Indukciós Alapú: Ez a palacsintasütő indukciós tűzhelyeken is használható, így a modern konyhatechnológiát is kihasználhatja. Az indukciós alap segíti a gyors és egyenletes hőeloszlást.


Sütőben Is Használható: A palacsintasütőt akár +220°C-ig terjedő hőmérsékleten is használhatja a sütőben, így még szélesebb sütési lehetőségei vannak.


Mosogatógépben Mosható: Az Eternal Collection palacsintasütő mosogatógépben is mosható, így a tisztítás utáni teendők minimálisak.


Ideális Méret: A palacsintasütő mérete 26 cm átmérőjű és 2 cm magas, így ideális a tökéletes palacsinták és lepények sütéséhez.


Az Eternal Collection palacsintasütő a minőség és teljesítmény tökéletes összhangja. Fedezze fel a sütés új dimenzióját, és rendelje meg ma!










Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Berlinger Haus palacsintasütő 26 cm Eternal Collection" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: