Betöltés...

Zománcozott öntöttvas edény tetővel, rozsdamentes fogantyúval, kék, 0,6 L, Perfect Home

Ár: 16.045 Ft

Zománcozott öntöttvas edény tetővel, rozsdamentes fogantyúval, kék, 0,6 L, Perfect Home

Funkciók:

Szilárd öntöttvas keverékből készült, zománcréteggel borítva ez a pot karc- és korrózióállóvá válik. A kopásállóság képessége nemcsak praktikus választássá, hanem hosszú távú befektetéssé is teszi. Így az évek során élvezheti kulináris előnyeit, anélkül, hogy aggódnia kellene a korai romlás miatt.
Egy másik figyelemre méltó előny az öntöttvas edény által biztosított egyenletes hőeloszlás. Az öntöttvas kivételes termikus tulajdonságai miatt a hő egyenletesen oszlik el az edény teljes felületén. Ez biztosítja az ételek egyenletes főzését, elkerülve ezzel az egyenetlen égést vagy sütést. Az edény fedele segít megőrizni a nedvességet és az ízt is, garantálva, hogy ételei mindig lédúsak és ízletesek legyenek.
A szilárd, ergonomikus fogantyúk szilárd és kényelmes fogást tesznek lehetővé, a fedél pedig szorosan illeszkedik, hogy megőrizze az ízt és az ízt. A tisztítás is egyszerű, mert a zománcréteg megkönnyíti az élelmiszermaradványok eltávolítását és megakadályozza a baktériumok felhalmozódását.
Használható nyílt tűzön, elektromos tűzhelyen vagy gáztűzhelyen, de mikrohullámú használatra nem ajánlott.

Előírások:

Anyaga: öntöttvas (belül és kívül zománcozott)
Átmérő: 13 cm
Szélesség fogantyúkkal együtt: 18.5 cm
Magasság fedél nélkül: 7 cm
Magasság tetővel: 11 cm
Űrtartalom: 600 ml
Súly: 1,8 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zománcozott öntöttvas edény tetővel, rozsdamentes fogantyúval, kék, 0,6 L, Perfect Home" című hirdetést látja. (fent)