Betöltés...

Paprika mintás edényfogó kesztyű és edényalátét

Ár: 1.299 Ft

Bemutatjuk neked a konyhai kényelmet új szintre emelő Paprika mintás edényfogó kesztyűt és edényalátétet! E termék nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz, hanem a praktikusság és stílus tökéletes kombinációja, melynek segítségével minden kulináris élmény felejthetetlenné válik.

Előnyök:


Forradalmi hőállóság: A kesztyű kiváló minőségű anyaga megvédi kezeidet a forró edényektől, garantálva a biztonságos és kényelmes sütés-főzés élményét.
Egyedülálló design: A paprika minta nemcsak díszíti konyhádat, de stílusos és trendi kiegészítővé teszi a szettet.
Kiváló minőségű anyagok: Az edényfogó kesztyű és alátét anyaga ellenálló és könnyen tisztítható, hosszú élettartamot biztosítva.


Terméktulajdonságok:



Méretek: A kesztyű (Edényfogó kesztyű mérete: 16*25 cm) és az alátét (Edényalátét mérete: 17*17 cm) egyaránt univerzális méretű, így mindenki számára tökéletesen illeszkedik.
Anyag: Magas minőségű hőálló nejlon, mely garantálja a hatékony védelmet a forró felületek ellen.
Design: Élénk paprika minta, mely divatos és egyedivé teszi a konyhát.


Használat:



Edényfogó kesztyű: Húzd fel a kesztyűt, mielőtt hozzáfognál a forró edényekhez. A hőálló anyag biztosítja, hogy ne érezd meg a magas hőmérsékletet.
Edényalátét: Helyezd az alátétet az asztalra, és helyezd rá az forró edényt vagy serpenyőt, hogy megóvd az asztalfelületet.


Ajándékötlet: Ez a szett kiváló ajándék lehet minden háziasszony és cukrász számára, akik értékelik a kiváló minőségű, divatos és praktikus konyhai eszközöket. Egyaránt alkalmas kezdőknek és tapasztalt szakácsoknak.


Ha szeretnéd fejleszteni konyhád funkcionalitását és stílusát, válaszd a Paprika mintás edényfogó kesztyűt és edényalátétet! Rendeld meg most, és tedd izgalmassá mindennapi konyhai tevékenységeidet!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Paprika mintás edényfogó kesztyű és edényalátét" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: