Betöltés...

Rozsdamentes acélból készült intelligens hőmérő konyhába és grillsütőhöz, ételekhez, telefonos alkalmazás, bluethoot, 216°C-ig terjedő ellenállás, USB port, Fekete

Ár: 37.171 Ft

Intelligens hőmérő a konyhában és a grillen - 216°C-ig

Távoli ételfigyelés: A továbbfejlesztett vezeték nélküli technológia 2.0 verziójával az intelligens húshőmérő funkció akár 80 méter távolságig is továbbítja a jeleket a beépített intelligens megfigyelésen keresztül. Gondtalan főzési élményben lehet része, akár a szabadban, akár a konyhában grillez.
Intelligens alkalmazással vezérelhető: A fejlett alkalmazás az Ön személyes, intelligens szakácsa, amely segít a valós idejű hőmérséklet nyomon követésében, a főzési figyelmeztetések testreszabásában, és tudatja Önnel, ha a hús elkészült. Az intelligens húshőmérő alkalmazással útközben is kaphat valós idejű figyelmeztetéseket.
Fokozott ellenálló képesség: A 14 cm-es teljes hosszból az első 9 cm a hegyétől a nyélig a húsba dugható, a hőmérő 216°C-ig hőmérsékletálló.
Ultra-ellenálló akkumulátor: A hőmérő töltése az USB-porton keresztül történik, a 2000 mAh kapacitású akkumulátor akár 36 órás üzemidővel rendelkezik.


Ha szeretne segítő kezet kapni a konyhában vagy a grillezésnél, a vendégek vagy a saját családja számára készített ételek elkészítésében, hogy azok a végén nedvesek maradjanak, ez a hőmérő tökéletes megoldás.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Rozsdamentes acélból készült intelligens hőmérő konyhába és grillsütőhöz, ételekhez, telefonos alkalmazás, bluethoot, 216°C-ig terjedő ellenállás, USB port, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: