Betöltés...

Meisterklasse Exklusiv MK-1015 Edénykészlet, 10 db, Fedővel, Márvány belső

Ár: 39.990 Ft


A Meisterklasse Exklusiv MK-1015 edénykészlet egy kiváló minőségű 10 darabos szett, amely kiváló választás lehet a konyhai tevékenységekhez. A szett tartalmaz 2 serpenyőt fedő nélkül, valamint 2 serpenyőt fedővel, minden edény márvány belsővel és hőálló üveg fedővel ellátva.

Az edények anyaga alumínium, ami hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, így egyenletesen eloszlik a hő a serpenyőkben, és segít a hatékony főzésben. A márvány belső bevonat segít megakadályozni az ételek tapadását, így könnyebb a főzés és a tisztítás is.

A fedők hőálló üvegből készültek, ami lehetővé teszi az ételek megfigyelését a főzés során, anélkül hogy le kellene venni a fedőt. Ez segít megőrizni az ízeket és biztosítani az optimális főzési eredményeket.

A készlet tartalmazza az alábbi edényeket:

2 serpenyő fedő nélkül: 20 cm átmérőjű, 2.2 literes kapacitású, valamint 24 cm átmérőjű, 4.1 literes kapacitású.
2 serpenyő fedővel: 24 cm átmérőjű, 4.1 literes kapacitású, valamint 28 cm átmérőjű, 6.6 literes kapacitású.
A Meisterklasse Exklusiv edénykészlet alkalmas mindenféle hőforráshoz, beleértve az indukciós főzőlapot is. Mosogatógépben is mosható, így könnyen tisztítható és karbantartható. A szett piros színben kapható, amely stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Ez a készlet minden olyan otthoni konyhai igényt kielégít, amelynek célja a hatékony és stílusos főzés.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Meisterklasse Exklusiv MK-1015 Edénykészlet, 10 db, Fedővel, Márvány belső" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: