Betöltés...

Zwilling Domestic konyhai kés készlet (3 db/csomag)

Ár: 52.170 Ft

Ez a háromrészes késkészlet a FOUR STAR sorozatból három különböző pengéjű kést tartalmaz, és optimálisan felszereli szinte bármilyen konyhai munkához. A 10 cm-es rövid aprító kés kiválóan alkalmas kisebb alapanyagokhoz. Például, lehet használni fűszernövények finom felaprításához.
A 16 cm hosszú szeletelő kés tökéletes a nagy húsdarabokhoz. A 20 cm-es szakács kés egy igazi mindenes a konyhában.
Ezt a késkészletet kiváló minőség jellemzi. Egy speciálisan kifejlesztett acél formulát használnak, hogy biztosítsák a nagyon magas keménységet, a kiváló vágási teljesítményt és a rugalmasságot.
A fantasztikus kivitelezés is hozzájárul a kiváló minőségű kés készlethez. A műanyag nyél tökéletes tapadással rendelkezik, így rendkívül kényelmesen lehet dolgozni vele. Az ételek elkészítése igazi öröm a ZWILLING késkészletével.

A jégkeménységű FRIODUR penge hosszabb ideig marad élesebb, és kiváló rugalmassággal rendelkezikSpeciális rozsdamentes acélSIGMAFORGE konstrukció az erő és a tökéletes geometria érdekébenErősek, korrózióállóak és rugalmasak egyszerreErgonomikus műanyag nyélAprító késPenge hossz: 10 cmSúly: 0,125 kgSzeletelő késPenge hossz: 16 cmSúly: 0,123 kgSzakács késPenge hossz: 20 cmSúly: 0,195 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Domestic konyhai kés készlet (3 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: