Betöltés...

Tefal L7632832 Ingenio Unlimited 16cm lábas - Fekete

Ár: 13.510 Ft

Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.
Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van az örömteli főzéshez: innovatív levehető fogantyú, sütő- és hűtőszekrényálló serpenyő* és helytakarékos dizájn. 

Tartós, levehető fogantyú
Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében. 

Biztonságos tapadásmentes felület.
Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel. 

Tapadásmentes Titanium felület
Az általunk gyártott, karcolásálló kezeléssel ellátott Titanium tapadásmentes felület maximális tartósságot és tartósan kiváló teljesítményt biztosít, és akár hatszor tovább tart, mint a hagyományos Tefal Titanium felületek. 

Thermo-Signal™ technológia
Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes ételek mindennapi elkészítését. less

Egyszerű tisztítás
Fedezze fel a mindennapi főzési igényeknek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a könnyű elmosás és kényelmes főzés érdekében. 

Teljes kompatibilitás
A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra. 

Prémium indukció
A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében. 

Kihűlési idő
Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal L7632832 Ingenio Unlimited 16cm lábas - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: