Betöltés...

Zwilling Gourmet 36133-000-0 Késkészlet (6 darabos)

Ár: 89.220 Ft

KIS technológiájával készített késkészlet sokkal többet tud megtenni, mint más késblokkok: Vizuális kiemelése a konyhának, védi a kiváló minőségű késeket a tompítástól, és a késélezés is könnyebb, mint valaha.
A kés éles hosszú távú megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres élezés. A KIS technológiának köszönhetően ezt meglehetősen egyszerűen megteheti: A kések nyílásaiba két kerámia sima szélű élező van integrálva  amely automatikusan élesíti a késeket, amikor kihúzzák vagy behelyezik.
Mindegyik késforma egy megfelelő nyílással rendelkezik, amelyet egyértelmű piktogram jelöl. A ZWILLING késkészlet  tökéletes  mindenkinek, aki időt szeretne megtakarítani  és tökéletesen éles késeket szeret használni a konyhában.
A 7 darabos késblokk nemcsak a kések optimális éltartását biztosítja, hanem minden konyhában valódi figyelemfelkeltő eszköz. A  késtömb funkcionális és gyönyörű rozsdamentes acél borítóval van ellátva. A blokk ideális a ZWILLING Gourmet sorozat késéhez, amely már szerepel a csomagban.
Részletesebben: a következő kések tartoznak a blokkhoz: nyárs- és köretkés (10 cm), húskés (16 cm), séf kés (20 cm), univerzális kés (13 cm), kenyérkés (20 cm) a ZWILLING Gourmet sorozatból és egy többcélú olló a TWIN L sorozatból.

Kés stílusos tárolásaA pengék optimális élessége hosszabb ideig megmaradKiválóan illeszkedik a ZWILLING Gourmet sorozat késéhezA készlet tartalma: 1 többcélú olló, 1 kötő- és köretkés, 1 közmű kés, 1 hús kés, 1 szakács kés, 1 kenyér kés, 1 önélező kés

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Gourmet 36133-000-0 Késkészlet (6 darabos)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: