Betöltés...

WMF Grand Gourmet Kínai vágókés - 15 cm

Ár: 52.520 Ft

Az eredetileg ázsiai konyha számára készült kínai vágó kés régóta népszerű az európai konyhában. Nem csoda, hiszen az egzotikus modell rendkívül sokoldalú és nagyon praktikus. A kínai bárd úgy néz ki, mint egy csatabárd. Ami különösen különleges, az a rendkívül széles penge, amely körülbelül kétszer olyan hosszú, mint  magas.
Használhatja könnyedén inak és csontok vágására vagy aprítására. Még ennél is több: a penge elülső része rendkívül éles, és professzionális és amatőr szakácsok gyakran használják hal és hús feldolgozására.
Erőteljes kés, amely gazdagítja késkészletét, és lehetővé teszi új elkészítési módszerek alkalmazását.
Minden konyha csúcspontja: a Grand Gourmet kollekció kései. Teljesen rozsdamentes acélból készültek, elegáns megjelenésükkel, és exkluzív extrákkal nyűgöznek le: A Cromargan® fogantyúk biztonságosan fekszenek a kézben, és zökkenőmentes megmunkálásuk biztosítja az optimális higiéniát.
Vágáskor a támaszték biztosítja a szükséges egyensúlyt a nyél és a penge között, ami több, mint a "borotvaéles" kifejezésnek megfelel: ehhez hagyományosan a kiváló minőségű speciális pengeacél társul.
Teljes hossza: 28,5 cm, penge hossza: 15 cm

Jellemzők:
Anyag: Rozsdamentes és saválló speciális pengeacélból készült kovácsolt pengeTartós élesség az edzett pengének köszönhetőenFogantyú kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan rozsdamentes acélból készült hornyok nélkülPerformance Cut technológia: A hagyományos kovácsolási folyamatok és a legmodernebb precíziós technológia kombinációja a rendkívüli, tartós élesség érdekében.Ergonomikus kialakítású fogantyú a kényelmes kezelés érdekében.A kés kézi mosással tisztítandó Gyártva Németországban.   

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "WMF Grand Gourmet Kínai vágókés - 15 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: