Betöltés...

Tefal E2187274 Trattoria 28 cm Lábas - Fekete

Ár: 48.770 Ft

A legfinomabb és legbőségesebb ételekhez



A Tefal TRATTORIA családot úgy tervezték, hogy az extra hővisszatartással és hibátlan pirítással lehetővé tegyék a maximálisan ínycsiklandó ételek elkészítését. Fedezze fel a különbséget a Titanium Extra tapadásmentes felületnek köszönhetően, amely könnyen mosható, robusztus és megbízható szerkezet, hosszantartó teljesítménnyel, valamint az erős alumínium edényalj segíti kedvenc receptjei tökéletes elkészítését.



Tefal TRATTORIA SERPENYŐ : Kiváló hőmegtartás



Tefal TRATTORIA edény tökéletes a maximális íz eléréséhez a főzés során minden nap , gyengéd, ínycsiklandó eredményeket biztosít. Tapasztalja meg a különbséget egy vastagabb öntött alumínium talppal a kivételes hővisszatartás érdekében, amely minden alkalommal tökéletes hézagolást és egyenletes főzési eredményt eredményez. A Titanium Extra tapadásmentes bevonat biztosítja a tisztítást, amely nem lehet egyszerűbb, míg a robusztus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok hosszú távú, a távolságot meghaladó teljesítményt nyújtanak. A teljesítmény a sokoldalúsággal párosul: használja a sütőben lévő indukciós pörköltedényt akár 250 ° C-os hőmérsékleten is, élvezze az összes főzőlapot és indukciót is magában foglaló kompatibilitást. A szilikon fogantyúk rendkívül ellenállóak és 210 ° C-ig sütőben is használható. Ráadásul kényelmes kialakításuk a Trattoria termékcsalád minden edényéhez illeszkedik, az öntött alumínium minden előnye megkönnyíti a tapintást. A Tefal TRATTORIA edény: kiváló a tökéletes eredményekért minden nap.



Extra heat retention



A Trattoria konyhai edények az öntött alumínium szerkezetnek és az erős aljnak köszönhetően kiváló hőmegtartást biztosítanak ropogós és finom ételek készítéséhez.



Tapadásmentes TITANIUM EXTRA felület: hosszú élettartam és rendkívül könnyű tisztítás



A TITANIUM EXTRA egy rendkívül vastag, titánrészecskékkel ellátott felületi réteggel rendelkezik, amely figyelemre méltó tapadásmentes teljesítményt nyújt.



100% tapadásmentes bevonat



0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium* *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg



Kondenzációs rendszer



Az egyenletes hőeloszlás és a kondenzációs rendszer megkönnyíti a bonyolult receptek és az ínyenc alapanyagok elkészítését is.



Szilikon fogó



Sütőben 210°C-ig használható



 Hőforrásokkal való kompatibilitás: Minden hőforrás + indukció



Kompatibilis minden típusú főzőlappal (gáz, elektromos, kerámia) beleértve az indukciósat is.



Tefal World N°1 in Cookware*



0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium* *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.





Anyaga: Öntött aluminium

Tűzhely kompatibilitás: INDUKCIÓS - GÁZ - ELEKTROMOS- KERÁMIA - HALOGÉN

Sütővel kompatibilis: Igen, 250°C-ig

Mosogatógépben mosható: NEM

Belső kialakítás: tapadásmentes

Belső anyag: TITANIUM EXTRA

Külső kialakítás: tapadásmentes

Kiöntő perem: Nem

Szilikon fogantyúk

Magasság: 81.00 mm

Aljának átmérője: 240 cm

Kapacitása: 4.3 L




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Tefal E2187274 Trattoria 28 cm Lábas - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: