Betöltés...

Güde Alpha POM Hámozókés - 8 cm

Ár: 27.180 Ft

A hámozókés minden konyha alapvető felszerelésének a része. Elsősorban gyümölcsök és zöldségek hámozására használják. Univerzális kés, amelyet minden "kis munkák" -hoz lehet használni.
A penge alakjától függően a hámozó kések másképp is használhatók: az egyenes és kúpos pengék ideális univerzális kések; a madár csőr alakúak (versenykés) a legalkalmasabb a magházak eltávolítására.
Az Alpha sorozatban a Güde éles pengéit első osztályú műanyagból készült fogantyúval kombinálva. Ez a kés mosogatógépbe tehető, és a finoman polírozott felületnek köszönhetően mindig kifogástalan megjelenése marad a napi használat közben is.
A penge rozsdamentes, jégkeményített és kézzel élesített. A Güde Messer esetében megszokott módon a Güde Alpha sorozat termékei is meggyőzőek a  hosszú távú élességükkel.


Kés alakja:Hámozó késPenge hossza:8 cmPengevastagság:1,3 mmPenge magassága:2 cmSúly:57 gPenge keménysége:56 HRCPengeacél:X50CrMoV15 jég edzettFogantyú anyaga:POMFogantyú alakja:SzimmetrikusFogantyú hossza:10 cmTeljes hossz:19,7 cmRozsdamentes:IgenSorozat:Güde Alfa

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Güde Alpha POM Hámozókés - 8 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: