Betöltés...

Konyhai kocsi 3 polccal, Vasagle, 72 x 40 x 86 cm, acél/PAL, barna

Ár: 31.190 Ft


Előírások

Márka: VASAGLE
Anyag: Forgácslemez, Acél
Szín: rusztikus barna, fekete
Méretek: 40 x 72 x 86 cm
Súly: 12,7 kg
Max. Teljes statikus terhelhetőség: 60 kg
Max. statikus tálcaterhelhetőség: 15 kg
A csomag tartalma
1 x ipari bárkocsi
1 x Kivehető tálca
4 x állítható láb
1 x szerelőkészlet
1 x borulásgátló készlet
1 x utasítás

Funkciók

Elegáns ipari formatervezés: rusztikus barna polcok találkoznak a fekete acéllal egy elegáns ipari kocsihoz. Könnyen illeszkedik otthona dekorációjához, miközben felfedi stílusát, akár a nappaliban, a konyhában vagy a nappaliban
Rugalmas tálca és 3 szintes tároló: A kivehető tálca segít az ételek és italok asztalhoz vitelében. A 40 x 72 x 86 cm-es, 3 szintes otthoni kiszolgáló kocsi rengeteg helyet kínál palackok, poharak és tálak számára.
Kerekekkel és lábakkal: A 4 kerékkel (2 zárral) könnyedén áthelyezheted a tálalókocsit bor-, gyümölcs- és snackpartikra, vagy a helyszínen is lezárhatod. A mellékelt 4 állítható lábbal szükség esetén lecserélheted ezt a boroskocsit egy álló konyhai polcra.
Szilárd és tartós: A robusztus acélpanelek és forgácslap keveréke biztosítja a futófelület kocsi szilárdságát, így nemcsak erős, hanem tartós is.
Stresszmentes összeszerelés: egyértelmű utasítások, megjelölt alkatrészek és a mellékelt szükséges szerelőszerszám segítségével pillanatok alatt felállíthatja ezt az italkocsit.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Konyhai kocsi 3 polccal, Vasagle, 72 x 40 x 86 cm, acél/PAL, barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: