Betöltés...

Earth Globe italadagoló - átlátszó/ezüst

Ár: 11.014 Ft

Earth Globe italadagoló - tökéletes kiegészítő rendezvényekhez és partikhoz
 
Változtass bármilyen eseményt globális kalanddá egy dekoratív, gömb alakú kancsóval, csappal! Ez az eredeti és praktikus darab nemcsak egzotikát és eleganciát ad minden dekorációhoz, hanem hasznos kiegészítő a kedvenc italok felszolgálásához.
 
Eredeti design
Összetéveszthetetlen gömbformájával ez az italadagoló minden térbe elbűvölő elemet hoz. PMMA-ból (BPA-mentes) készült, biztonságosan használható és idővel tartós. Robusztus és könnyen kezelhető, ez az adagoló készen áll arra, hogy bármilyen környezetben nagyszerű élményt nyújtson.
 
Könnyen használható és karbantartható
Az adagoló könnyen feltölthető a tetején, és az italokat az alján lévő kar segítségével szolgálják fel. Ez egy egyszerű és praktikus módja annak, hogy frissítőkkel kényeztesse vendégeit, vagy attrakciót hozzon létre rendezvényein.
 
Sokoldalúság és nagyvonalú kapacitás
Legfeljebb 3,5 liter ital kapacitásával ez az átlátszó műanyag földgömb különféle folyadékokkal tölthető: sör, bor, gyümölcslevek vagy víz. Akár születésnapi partit, akár tematikus eseményt szervez, ez az adagoló mindenképpen reflektorfénybe kerül.
 
Műszaki adatok:
Anyag: PMMA (BPA-mentes)
Kapacitás: 3,5 liter
Méretek: 24 x 42 cm
Tölcsért tartalmaz a könnyű feltöltéshez
Szín: átlátszó, ezüst
 
Vigyen egy kis kalandot és kifinomultságot minden eseménybe ezzel a dekoratív, gömb alakú kancsóval. Vonzó kialakításával és kiemelkedő funkcionalitásával tökéletes kiegészítő, hogy bármilyen alkalmat felejthetetlen pillanattá varázsoljon.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Tálalók, kínálók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Earth Globe italadagoló - átlátszó/ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: