Betöltés...

Bergner BG-30738-NP 24x11,5cm öntött alumínium lábas üvegfedővel, indukciós

Ár: 11.989 Ft

Bergner lábas üvegfedővel. Egyenletesen eloszlatja a hőt. Öntött alumíniumból készült, a tökéletes főzés érdekében eloszlatja és tárolja a hőt a felülettől a fedőig.

-Ideális az energia megtakarításához. Ez a fajta főzőedény lehetővé teszi az ételek elkészítését vitrokerámia és indukciós főzőlapokon, amelyek gyorsabban felmelegednek és kevesebb energiát fogyasztanak.

Tapadásmentes főzőedények. Speciális bevonatának köszönhetően nem engedi, hogy bármilyen étel odaragadjon az aljához, ami a főzést és a tisztítást is megkönnyíti.

-Könnyen megfogható és kezelhető. A szikikon bevonatú fogantyúk lehetővé teszik, hogy ezek a főzőedények elkerüljék a kiömlést, és még magas hőmérsékleten sem melegednek fel.

-Nagyméretű lábas. Mérete miatt egyszerre több étel elkészítéséhez, így kiválóan alkalmasak családi vacsorákhoz vagy társasági összejövetelekhez. Öntött alumíniumból készült, a tökéletes főzés érdekében eloszlatja és tárolja a hőt a felülettől a fedőig.

A Bergner márka hazai nagykövete Mautner Zsófia gasztroblogger, 17 szakácskönyv szerzője.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Bergner BG-30738-NP 24x11,5cm öntött alumínium lábas üvegfedővel, indukciós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: