Betöltés...

Zománcozott edény, 2 liter, fedél 16 cm mellékelve, Tarka lila

Ár: 13.923 Ft

A Liliac Tarka zománcozott edény sokoldalú és praktikus konyhai eszköz, ideális a napi sütéshez és főzéshez. Nagyvonalú, 2 literes kapacitásával és 16 cm-es átmérőjével rengeteg helyet biztosít ahhoz, hogy ízletes ételeket készítsen az egész család vagy vendégei számára.
A pot kiváló minőségű zománcozott anyagból készül, biztosítva annak szilárdságát és tartósságát az idő múlásával. A masszív fém fogantyúkat úgy tervezték, hogy biztonságos és kényelmes fogást biztosítsanak, így könnyen kezelheted az edényt, még akkor is, ha tele van.
A mellékelt fedéllel, műanyag fogantyúval ellátott edény lehetővé teszi a hő és a páratartalom megtartását, segítve a tökéletes eredmények elérését főzés közben. A fedél segít csökkenteni a fröccsenés és az étel szétszóródásának kockázatát a tűzhely körül.
Ez a zománcozott edény kompatibilis minden típusú tűzhelypel, beleértve a gázt, az elektromos vagy az indukciós tűzhelyet, rugalmasságot biztosítva a konyhában. Mosogatógépben is mosható, ami megkönnyíti a használat utáni tisztítási folyamatot.
Akár töltelékleveseket, ízletes pörkölteket szeretne főzni, akár friss zöldségekkel készítve, ez a zománcozott edény segít nagyszerű eredmények elérésében. Mivel praktikus és esztétikus, egy kis színt és vidámságot kölcsönöz konyhájának.
A 2 literes zománcozott edény segítségével nagylelkű és ízletes ételeket készíthet minden szerettének. Függetlenül attól, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a konyhában, ez a pot elengedhetetlen eszköz, amely segít minden nap ízletes és egészséges ételeket élvezni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zománcozott edény, 2 liter, fedél 16 cm mellékelve, Tarka lila" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: