Betöltés...

Zománcozott fazék, 1.25 liter, 16 cm-es fedéllel, Tarka lila

Ár: 11.991 Ft

A Liliac Multicolor zománcozott serpenyő, amelynek nagyvonalú kapacitása 1,25 liter és átmérője 16 cm, sokoldalú és hasznos termék a konyhában. Gyönyörű fehér árnyalatban kapható, gyönyörű, többszínű lila virágmintával, amely főzés közben színt és varázst kölcsönöz.
A serpenyő kiváló minőségű zománcozott anyagból készül, amely idővel szilárdságot és tartósságot biztosít. A tartós fém fogantyúk biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak, a műanyag fogantyúval ellátott fedél pedig könnyen kezelhető.
Ezek a serpenyők ideálisak a napi sütéshez és főzéshez, lehetővé téve a különféle finom ételek elkészítését. Akár töltelék leveseket, ízletes szószokat vagy egészséges zöldségeket szeretne főzni, ez a serpenyő segít nagyszerű eredmények elérésében.
A serpenyő másik előnye, hogy mindenféle tűzhelyen használható, beleértve a gázt, az elektromos vagy az indukciót. Mosogatógépben is mosható, így használat után könnyebben tisztítható.
Az 1,25 literes zománcozott serpenyővel könnyen és hatékonyan készíthet ízletes ételeket családjának és barátainak. Akár lelkes szakács, akár kezdő, ez a praktikus és gyönyörű serpenyő a konyhában lesz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zománcozott fazék, 1.25 liter, 16 cm-es fedéllel, Tarka lila" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: