Betöltés...

Cratita cu capac 28 cm Metallic Line Carbon Pro Edition Berlinger Haus BH 6898

Ár: 11.840 Ft

A Berlinger Haus BH 6898 28 cm-es Carbon Pro márványozott fedeles lábas a legmagasabb német minőségi szabványok szerint készül, öntött alumíniumból, belülről 3 márványozott réteggel bevonva. A hőforrástól (gáz, elektromos) és a főzőkészüléktől (elektromos főzőlap, tűzhely, indukciós főzőlap, gázfőzőlap) függetlenül ugyanolyan magas hatékonysággal működik, és hozzájárul az erőforrás-fogyasztás akár 35%-os csökkentéséhez.



Felhasználóbarát anyagokból, innovatív technológiák felhasználásával készült, így könnyedén tisztítható kézzel vagy mosogatógépben. Az edény készítéséhez használt réteges szerkezet lehetővé teszi az egyenletes hőeloszlást, ami gyors és helyes főzést biztosít minden típusú étel esetében. Az ételkészítés minimális mennyiségű olajjal történik.A higiénia kellemes feladat, ami alacsony víz- és mosószerfogyasztással érhető el.A márványozott rétegek növelik a darab tartósságát, amely nem változtatja meg idővel a megjelenését, színét és tulajdonságait.Belül a hő hatékonyan oszlik el, ami biztosítja az ételek megfelelő főzését kevesebb idő alatt.



A serpenyő két egyszerű, ergonomikus, rozsdamentes acélból készült, jó tapintású fogantyúval rendelkezik. A kellemes kialakítás növeli a működés biztonságát.A fedél (T-üveg) ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai ütéseknek.



Az alapot okosan tervezték, és különböző hőforrásokon, gázfőzőlapon, elektromos főzőlapon és indukciós főzőlapon működik.

A serpenyő ÖKO-barát anyagokból készült, PFOA (perfluoroktánsav), PLUMB vagy CADMIUM nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Cratita cu capac 28 cm Metallic Line Carbon Pro Edition Berlinger Haus BH 6898" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: