Betöltés...

Le Creuset Signature 24cm Öntöttvas főzőedény - Sárga

Ár: 86.360 Ft

A francia Le Creuset márka  24 cm átmérőjű, 4,2 literes űrtartalmú öntöttvas edénye tökéletes kiegészítője a mindennapi ételkészítésnek. A belső bézs színű zománcnak köszönhetően húst vagy zöldséget párolhat, ami egy finom szósz vagy gulyás alapja lesz. Többfeladatos jellegének köszönhetően elkészíthető egy rakott, aromás leves, vagy akár kenyeret is süthetünk egy családi reggelire.Az edény nagy kapacitása bizonyára hasznos lesz nagycsaládosoknál.

Az edény külső oldalán lévő zománc citromszíne a klasszikus formát egyedi termékké változtatja, amely nem csak vonzza vendégei tekintetét, hanem megvédi az edényt a tisztítószerek káros hatásaitól. Ráadásul a bézs színű zománc könnyebben tisztítható a sima felületének köszönhetően.

Az öntöttvas, amelyből készül, ideális hőtároló képességének köszönhetően hatékonyan szolgálja fel az ételeket, egyenletes fűtése pedig megspórolja a konyhában eltöltött időt.

Két fogantyú az edény testének ellentétes oldalán biztosítja a kényelmes szállítást sütőkesztyűben. Az edény öntöttvas, tökéletesen illeszkedő burkolattal van felszerelve, amely jelentősen lerövidíti a főzési vagy sütési időt és megakadályozza az étel kiszáradását. A burkolathoz rögzített acél fogantyú ellenáll a magas hőmérsékletnek, akár 250°C-ig.Az edény mosogatógépben moshatóÉletre szóló garancia vonatkozik ráNikkelmentes, kivéve a fogantyútEgyenletes fűtés és hosszú hőleadásKényelmes hordozó fogantyúkMinden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós tűzhelyet isAhhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket, és gyönyörű megjelenésével tetszetős legyen, fa, szilikon vagy műanyag eszközök használata javasolt. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Le Creuset Signature 24cm Öntöttvas főzőedény - Sárga" című hirdetést látja. (fent)