Betöltés...

Márvány bevonatú főzőedény - 32 cm

Ár: 19.090 Ft

Bemutatjuk a Royalty Line RL-BR32M márvány bevonatú főzőedényt, mely sokoldalú kiegészítője minden konyhának.
Ízletes levesek, pörköltek és egyebek főzéséhez is tökéletes ez a 32 cm-es, kiváló minőségű márványbevonatú edény, amely biztosítja, hogy ételei ne tapadjanak az aljára vagy az oldalára, így a tisztítása is könnyed.

Az edény présöntött márvány konstrukciója tartóssá és magas hőmérsékletnek is ellenállóvá teszi, így tökéletes a levesek hosszabb ideig tartó főzéséhez.
A tapadásmentes bevonat gondoskodik arról, hogy ételei ne égjenek meg, az edény szép kialakítású, rozsdamentes acél gombja és bakelit fogantyúja pedig hűvös marad főzés közben, így könnyen mozgatható az edény, ha szükséges.


Márvány bevonat: Az edény kiváló minőségű márványbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az étel az edény aljára vagy oldalára tapadjon.
PFOA mentes: Az edény PFOA nélkül készült, ami egy káros vegyszer, amely gyakran megtalálható a tapadásmentes bevonatokban.
Présöntött márvány konstrukció: Az edény strapabíró présöntvény márvány konstrukcióval készült, amely biztosítja, hogy ellenáll a magas hőmérsékletnek és a nagy igénybevételnek.
A bakelit fogantyú hűvös marad főzés közben: Az edény bakelit fogantyúja érintésre hideg marad, még akkor is, ha az edény forró, így könnyen mozgatható, ha szükséges.
32 cm-es méretével ez a főzőedény tökéletes nagy adag étel főzéséhez a család és a barátok számára.
A leveses fazék sokféle főzőlappal kompatibilis, beleértve a gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós főzőlapokat.


Márkanév: Royalty Line
Fekete szín
Anyaga: öntött alumínium
A fedő anyaga: edzett üveg
Fogantyú elhelyezése: Integrált
Fogantyú anyaga: Bakelit
Mérete: 32 cm
Űrtartalom: 5.5 L

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Márvány bevonatú főzőedény - 32 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: