Betöltés...

Edényzet, Tidal TD-9799, 5db zománcozott

Ár: 18.590 Ft

A Tidal TD-9799 egy 5 darab zománcozott edénykészlet, mely magában foglal öt különböző méretű edényt és hozzájuk tartozó öt üvegfedőt. Az edények kiváló minőségű zománccal vannak bevonva, ami javítja a tartósságukat és könnyű tisztíthatóságukat. A műanyag gombok a fedeleken további kényelmet nyújtanak a használóknak, mivel könnyedén és kényelmesen kezelhetik azokat.

Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy az edények minden típusú tűzhelyen használhatók, beleértve az indukciós, gáz, kerámia és elektromos főzőlapokat is. Ezáltal a készlet rendkívül sokoldalú, és alkalmazkodik a felhasználó konyhai igényeihez és preferenciáihoz.

A zománcozott edények nemcsak esztétikusak, hanem az ételek könnyű elmozdítását is segítik, valamint ellenállnak a fém reakcióknak, így nem befolyásolják az ételek ízét vagy színét. A tartós üvegfedők lehetővé teszik a folyamatos megfigyelést és könnyű ellenőrzést az ételek elkészülése közben.

Minden edény típusa kifejezetten kialakítva van az adott főzési feladathoz, így a készlettel széles körű kulináris lehetőségek nyílnak a felhasználó előtt. A készlet praktikus és stílusos megjelenésével valamint sokoldalúságával ideális választás lehet minden konyhában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Edényzet, Tidal TD-9799, 5db zománcozott" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: