Betöltés...

Márvány bevonatú főzőedény (30 cm)

Ár: 17.590 Ft

Bemutatjuk a Royalty Line RL-BS30M márvány bevonatú főzőedényt, mely sokoldalú kiegészítője minden konyhának. Tökéletes, ízletes levesek, pörköltek és egyebek elkészítéséhez lesz remek társa!
Ez a 30 cm-es edény kiváló minőségű márványbevonattal rendelkezik, amely biztosítja, hogy ételei ne tapadjanak az edény aljára vagy oldalára.

Az edény présöntött márvány konstrukciója tartóssá és magas hőmérsékletnek is ellenállóvá teszi, így tökéletes a levesek hosszabb ideig tartó főzésére. A tapadásmentes bevonat gondoskodik arról, hogy ételei ne égjenek meg, az edény szép kialakítású, rozsdamentes acél gombja és bakelit fogantyúja pedig hűvös marad főzés közben, így könnyen mozgatható az edény, ha szükséges.


Ha egy tartós, kiváló minőségű leveses edényt keres, amely jól néz ki és még jobban teljesít, a Royalty Line RL-BS30M márvány edény a tökéletes választás!


Jellemzők:
Márvány bevonat: Az edény kiváló minőségű márványbevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az étel az edény aljára vagy oldalára tapadjon.
PFOA nélkül készült: Az edény PFOA nélkül készült, ami egy káros vegyszer, amely gyakran megtalálható a tapadásmentes bevonatokban, így biztonságosabb a főzés és a tisztítás.
Présöntött márvány konstrukció: Az edény strapabíró présöntvény márvány konstrukcióval készült, amely biztosítja, hogy ellenáll a magas hőmérsékletnek és a nagy igénybevételnek.
Tapadásmentes bevonat: A tapadásmentes bevonat gondoskodik arról, hogy az étel ne égjen meg és ne tapadjon az edényhez, így könnyen tisztítható és karbantartható.
A bakelit fogantyú hűvös marad főzés közben: Az edény bakelit fogantyúja érintésre hideg marad, még akkor is, ha az edény forró, így könnyen mozgatható, ha szükséges.
A leveses fazék sokféle főzőlappal kompatibilis, beleértve a gáz, elektromos, kerámia, halogén és indukciós főzőlapokat.


Márkanév: Royalty Line
Fekete szín
Anyaga: öntött alumínium
A fedél anyaga: edzett üveg
Fogantyú anyaga: Bakelit
Mérete: 30 cm
Űrtartalom: 7.0L

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Márvány bevonatú főzőedény (30 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: