Betöltés...

Zwilling Now S Késkészlet tartóban - Szürke (8 darabos)

Ár: 70.370 Ft

A ZWILLING Now S sorozat 8 részes késblokkja színt, frissességet és energiát hoz konyhájába. Maga a blokk sima kőrisfából készült, és stílusos hatást kelt a nyírfából készült színes alapnak köszönhetően, amelyet bézs színben terveztek.A készlet tartalmaz egy hámozó kést (10 cm), egy kenyérkést (20 cm), egy szakácskést (20 cm), egy univerzális kést (13 cm) és egy kompakt szakácskést (14 cm), valamint egy élezőt (30 cm) és egy ollót. A Solingen üzemben gyártott kések mindegyike jól formázott, csúszásmentes, kék színű műanyag fogantyúval rendelkeznek, amely lehetővé teszik a praktikus és biztonságos működést. A borotvaéles "Made in Germany" kések segítenek, ha felvágottakat, kenyereket, zöldségeket és egyéb összetevőket szeletel. A FRIODUR pengék keményített rozsdamentes acélból készülnek, és megbízhatóság jellemzi őket.A mosogatógépben mosható ZWILLING késekkel felkészülhet a konyhában végzett összes munkára. Mind a kés tartót és a késeket Matteo Thun és Antonio Rodriguez világhírű tervezők és építészek tervezték.
Hitelesség, kiegyensúlyozott arányok, a legmagasabb követelmények a funkcionalitás és a minőség terén,  röviden - az állandó tartósság az alapja és motorja a két tervező munkájának.

KÜLÖNLEGES JELLEMZŐKBiztonságos tárolásAnyaga: kőris és nyírfaSpeciális rozsdamentes acél pengékICE-edzett FRIODUR pengék a kivételesen hosszú élettartamért és korrózióállóságértTervezte: Matteo Thun és Antonio RodriguezNémetországban gyártják a Solingen üzemben, a "Made in Germany" valódi minőségébenA készlet a következőket tartalmazza:zöldséghámozó kés - 10 cmuniverzális kés - 13 cmszakács kompakt kés - 14 cmszakácskés - 20 cmkenyérkés - 20 cmuniverzális ollóÉlezőtartó késekhezA ZWILLING 1731 óta gyárt késeket és konyhai edényeket Solingenben, a világhírű kard-, kés- és ollógyártók szülőhelyén. Ma a  ZWILLING az egyik leghíresebb márka a világon, és inspirálja mind a szakembereket és az amatőr szakácsokat.
Innovatív funkciók, kiváló design és a legmagasabb minőség jellemzi az összes termékünket a konyhában és az étkezőasztalon. Fedezze fel a ZWILLING világát!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kések, késkészlet
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Zwilling Now S Késkészlet tartóban - Szürke (8 darabos)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: