Betöltés...

Nagynyomású csésze öblítő, Konpaxe®, 5 szóró nyílással, rozsdamentes acél, teáskannával, rugalmas illesztéssel, üvegöblítő berendezés

Ár: 17.520 Ft

 





Hatékony és gyors: Az poharak öblítésére tervezett eszköz hatékony és gyors a poharak tisztítási folyamatában. Az erős vízsugár segít gyorsan eltávolítani a szennyeződéseket és maradványokat, időt és energiát takarítva meg.



Magas minőségű rozsdamentes acél: Az eszköz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a korróziónak, tartós és könnyen karbantartható. A magas minőségű anyag hosszú élettartamot biztosít az eszköznek és kiváló teljesítményt nyújt az idő során.



Erős vízsugár: Az eszköz erős vízsugárral van ellátva, amely segít gyorsan eltávolítani a szennyeződéseket és maradványokat a poharakról. Az erős sugár emellett biztosítja, hogy a poharak mélyrehatóan tiszták legyenek, és ne maradjon fenn semmilyen maradvány a felületükön.



Könnyen telepíthető: Az poharak öblítésére szolgáló eszköz könnyen telepíthető, és gyorsan és problémamentesen felszerelhető. Az eszköz tökéletesen illeszkedik az elérhető helyre és könnyen használható, így a tisztítási folyamat gyors és hatékony.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Nagynyomású csésze öblítő, Konpaxe®, 5 szóró nyílással, rozsdamentes acél, teáskannával, rugalmas illesztéssel, üvegöblítő berendezés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: