Betöltés...

Ballarini 75002-828-0, 1.4L, Tapadásmentes, Alumínium, Üveg Fedeles, Szürke edény

Ár: 35.360 Ft

Abszolút klasszikus a főzőedények között és az Ön mindennapi társa a konyhában. A BALLARINI Salina 16 cm-es fazék üvegfedővel fantasztikusan néz ki és fantasztikusan teljesít. Hihetetlenül elegáns gránit dizájnját a Studio Matteo Thun & Antonio Rodriguez tervezte. Míg az edény hihetetlen teljesítménye a verhetetlenül karcálló, 6 rétegű GRANITIUM Ti-X tapadásmentes bevonatnak és egy extra titánrétegnek köszönhető. A fazék kovácsolt tömör alumíniumból készült a gyors felmelegedés érdekében, és alkalmas indukciós főzőlapon való használatra. Speciálisan kifejlesztett sugárzó indukciós technológiája kiváló hőeloszlást biztosít. Használat után az edény szívesen megy a mosogatógépbe, és tökéletesen mosogatógépben mosható. Az edény 16 cm átmérője kiválóan alkalmas, ha nagyobb adagokat szeretne készíteni, például tésztát, zöldséget vagy rizst. Az üvegfedél a gőzt is a fazékban tartja, így az összetevők gyorsabban megfőzhetők.

Kovácsolt alumínium főzőedény a gyors felmelegedésért6 rétegű GRANITIUM Ti-X tapadásmentes bevonat és egy extra titánréteg.Energiatakarékos főzés indukciós főzőlapon a speciálisan kifejlesztett sugárzó indukciós technológiának köszönhetően.Mosogatógépben mosható, így könnyen és gyorsan tisztítható

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ballarini 75002-828-0, 1.4L, Tapadásmentes, Alumínium, Üveg Fedeles, Szürke edény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: