Betöltés...

Ballarini 75002-934-0 Murano, 1.4L, 16cm, Alumínium, Tapadásmentes, Szürke lábas

Ár: 17.240 Ft

A BALLARINI Murano lábas minden fogás során Ön mellett áll: finom minestrone előételnek, illatos rizs a főételhez köretként, isteni Panna Cotta desszertnek. Miközben egyik kezével biztonságosan fogja a puha tapintású fogantyút, a másik keze szabadon marad a keveréshez. A karcálló, 5 rétegű GRANITIUM Extreme tapadásmentes bevonat ideális az intenzív használathoz, és a lábas tisztítása gyors és egyszerű. Bár a lábas mosogatógépben mosható, ennek ellenére javasoljuk, hogy óvatosan, kézzel tisztítsa meg. Arra sem kell többé sokáig várnia, hogy a lábas elérje az ideális főzési hőmérsékletet, mivel masszív, kovácsolt alumíniumból készült. A lábas minden típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapokat is. A főzőedény elegáns gránit dizájnja a milánói székhelyű Matteo Thun & Antonio Rodriguez stúdiónak köszönhető. Szeretne aromás sofritót készíteni, mártást készíteni vagy egyszerűen csak egy kis adag ételt felmelegíteni? Akkor ez az indukciós főzőlappal kompatibilis, kompakt 16 cm átmérőjű lábas tökéletes az Ön számára.

Alkalmas intenzív napi használatraIdeális főzéshez, pároláshoz és melegítéshezMinden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat isKönnyen tisztítható és mosogatógépben moshatóMilánóban tervezték, Olaszországban készült

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Edények / Edénykészletek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Ballarini 75002-934-0 Murano, 1.4L, 16cm, Alumínium, Tapadásmentes, Szürke lábas" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: